|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
הוסטסניון
|
בתכלס אחלה אתר לילדים, אני זוכר שהייתי עוד בכיתה ט' כולם דיברו עליו D:
והוא היה נראה יותר טוב.. כאילו עכשיו יש לי עיצוב יותר יפה.. אבל ההוא היה יותר מותאם לילדים לא?!
# 42 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כל הכבוד בנאדם, מאתר קטן הפכת להיות אתר ענק שילדים מכורים אליו ותאגידים רוצים לפרסם בו ובסופו של דבר, הגשמת חלום של כל מקים אתר ומכרת את האתר שלך בסכום יפה מאוד. וואלה יש כבוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 43 |
הוסטסניון
|
יפה בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 44 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אני זוכר עוד לפני כ-4/5 שנים כשהיית ב-cjb, האתר שלי (dbz-u, אם מישהו זוכר בכלל) ושלך היו בראש המובילים בכניסות. רק שאתה התמדת והתפתחת. חח מעניין איך הלך המשא ומתן אומרים לך שרוצים לקנות ממך אחוזים מהאתר, אתה אומר בסדר, מליון שקל יספיקו... הם אומרים: כדי שלא תתחרט ניתן לך 5 חחח |
|
![]() |
![]() |
# 45 |
חבר וותיק
|
לפי דעתי אם יש לאתר 1.2 מליון גולשים ביום (כמו שצויין בכתבה) 51 אחוז שווה יותר מ 5 מליון שקל...
רשת אתרים כל כך גדולה, הוא יכל להוציא ממנה עוד ![]() |
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר בקהילה
|
יש לו בערך 100,000 ביום... 1.2 מיליון בחודש..
|
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 48 |
חבר בקהילה
|
כאחד שמכיר את עמיחי ואת פרטי העיסקה מקרוב, אני יכול להגיד לכם (וגם הוא ישמח להגיד)
שהתקשורת והעיתונות מנפחים את הכל. העסקה אפילו לא קרובה לסכומים הנקובים. אם הייתם מתייחסים לפרטים הקטנים הייתם בוודאי רואים כי העיתון דואג לציין איפשהו, בקטנה, שהסכומים הם הערכות של "גורמים בשוק". מי הם אותם "גורמים בשוק"? על יחסי ציבור שמעתם? החברה שקנתה את האתר הוציאה באמצעות יחסי הציבור שלה הודעה לתקשורת על סכום גרנדיוזי על מנת לעלות את ערך העסקה מבחינת השוק החיצוני. תהיו בטוחים שגם נינט לא קיבלה באמת 1.5 מיליון שקלים על הקרחת וכמו כן, כמעט כל הסכומים הנקובים בעיתונות ובתקשורת לגבי שכר הסלבס והעסקאות השונות הם בפועל פי 2 או 3 ממה שבאמת נסגר בעסקה. כל עוד מומו אינה צריכה לחשוף את המספרים האמייתים אף אחד לא באמת ידע מה נסגר בחדרי חדרים, אני פחות או יותר יודע.. וזה רחוק מאוד ממה שרשום בעיתונים. אל תהיו תמימים. |
![]() |
![]() |
# 49 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מה שכתוב בעיתונים, זאת הערכה כללית של האתר , שהעריכו את שוויו ב10 מיליון שקל, ואז הם פשוט חילקו באחוזי המכירה וככה הם המציאו את הסכום. ולכול אלה שמדברים על הגולשים... "על פי נתוני גוגל אנליטיקס, באתר מבקרים מדי חודש 1.3 מיליון גולשים. " http://www.calcalist.co.il/internet/...105602,00.html Last edited by snirk; 21-08-08 at 11:50.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|