|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
נעול,עובר על החוקים.
|
![]() |
# 42 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
נפתח
|
![]() |
# 43 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא מרשים במיוחד
|
![]() |
# 44 |
משתמש חדש
|
שלום לכולם פה..
אני התקנתי את השרת הזה, ואחרי הרבה מאוד פעמים שהרצתי והרצתי מיליוני סריקות לבדיקה מה לא בסדר בשרת שהוא כל הזמן נופל לא הגעתי לתשובה. התשובה היחידה שהייתה לי זה שהשרת שעליו התקנתי היה לא בסדר. ליאור ענה לי אחרי הרבה מאוד פעמים שהוא פשוט סינן אותי ותשובתו הייתה:"עוד יומיים אנחנו עוברים לשרתים חדשים, ואז הוא יקבל את השרת". לאחר זמן מסויים הבנתי שליאור פשוט שקרן.. אני לא מבין מה היה המניע שלו לשקר לעובד שלו. אני מצטער ואמרתי את זה לsky ולחבריו שאני מאוד מצטער על מה שקרה להם , אם יכולתי לעשות משהו על מנת לתקן את זה הייתי עושה. ליאור צריך להתבייש על המצב הזה, פשוט גועל נפש אולי שרתים טובים אבל תמיכה גרועה (לפחות מצד ליאור). שבת שלום. |
![]() |
# 45 |
חסום
|
עםפ השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים.
אאבל לשמוע דבר כזה מהעובד של החברה שמע זה כבר רמת שפל של העסק הזה אני לא יודע מה הולך שם אבל משהו שם לא רציני בכלל... |
![]() |
# 46 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ויש לך טעות קטנה, "אם השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים" זה ממש לא נכון השרתים יכולים להיות סוסים, אבל התחזוק יכול להיות חובבני ולכן מתחילם להווצר בעעיות. ליאור, אני חושב שאתה צריך לקחת תדברים שלך ולעזוב, שנה אתה עם החברה ושנה אתה עומד במקום ולא זז, עכשיו מתחילים להביא עלייך גל ביקורות נוסף, ועכשיו גם העובדים שלך עוזבים אותך מעבירים עלייך ביקורת, קבל מדליה הגעת לשפל. |
|
![]() |
# 47 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 48 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() תקנו אותי אם אני טועה... |
|
![]() |
# 49 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 50 | |
חסום
|
ציטוט:
אמר ויפה אמר.. כמובן ששרת טוב זה לא שרת שהחומרה שלו טובה. אומרים שבשביל שמחשב יתפקד כמו שצריך החומרה והתוכנה צריכים לעבוד יחד וכאשר אחד מהשנים לא עובד טוב זה לא משנה איזה מחשב זה בין אם זה החלש ועד הטוב ביותר המחשב לא יעבוד כמ ושצריך. ושרת זה מחשב רק להזכירכם |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|