|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה רבה לכולם!! (:
בשבת כמובן לא הייתי פה.. (אני דתי כפי שחלק הבינו.. (: ) ובמוצ"ש נסעתי לארוסתי (יאאאא!!) לראות את התמונות מהאירוסין.. (: ממש ממש ממש תודה לכולם!! (: וחחחחחחחחחחחחחח אלי.. (: תודה (: אבל עד החתונה יש עוד כמה חודשים.. (: אני יודע שאנחנו יחסית צעירים.. בישיבה שלי יש כבר 3 חבר'ה שהתחתנו ואני אהיה בעז"ה ה4... (: אבל עדיין זה נחשב מוקדם יחסית גם לדתיים.. מה שזיכה אותי בכמה תגובות כמו... "היה לו כבר בר-מצווה?!" או "מה רצת? לאן מיהרת?".. :P אבל הכל בצחוק כמובן.. (: בכל מקרה, אל תדאגו, החיים לא נפסקים כשמחתנים..(הם רק מתחילים..) (: יש לי עוד צבא לעבור (אוטו-טו-טו).. ואח"כ ללמוד באוניברסיטה... ): (אגב, 18 ורבע זה באמת 18 ו3 חודשים, אבל נראה לי ש18 ורבע נשמע יותר מבוגר.. :P ) (אגב, שמתם לב שאני מגזים עם סמיילים?! :P ) אירוסין אצל דתיים זאת לא הצעת נישואין וטבעת אלא אירוע משפחתי.. ואז גם מגלים לכולם.. (: כדי לזכור שהשמחה לא שלמה כי ירושלים {עדיין} לא בנויה שוברים צלחת (כמו שעושים בחופה עם הכוס..) אז זאת הצלחת (לפני שהיא פגשה מקרוב מדי את הריצפה..) (עבודת יד..) : ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יפה...
מזל-טוב! |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
מזל טוב
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מזל-טוב.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
מזל טוב אחי...
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
מזל טוב אחי
חבר חדש
|
בוקר טוב
כתבת שהקמת אתר "שלי - שלנו" אבל לא ציינת איזה אתר. תן רמז, אני סקרן.
|
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הקפצת נושא מלפני 6 שנים ואוו LOL
# 9 | |
I am root
|
ציטוט:
![]() |