|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
יש כאלה שאומרים שישראל הייתה אחראית על הפלת הביניינים, המוסד והCIA :|
אני קצת מאמין בזה, אבל צריך לשמוע רבנים שאומרים את זה --------- לבחור שאמר בקשר למוות קליני, אני יראה לך כתבה אמתית שהאתר שלי יפצח (זה בנושא הזה) זה ממש מעניין... (הוא ראה חור ענק בלי קצה ובלי כלום, אור חזק, קם והלך אליו, פתאום ראה 6 רבנים מאד גדולים 2 מהם אלה היו, היצר הרע והיצר הטוב, עכשיו הוא ניגש אליהם והם מתחילים להגיד לו מה הוא עשה, היצר הרע אומ את הדברים הרעים, והיצר הטוב אומר את הדברים הטובים.....) Last edited by ohadamar; 04-02-06 at 23:59.. |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אמרו כולם שהם עלו לשמיים והגיעו לתוך מנהרה שבסופה היה אור חזק חזק אבל לא מסנוור הם הגיעו לשמה ופתאום ראו את סרט החיים שלהם מאז שהם נולדו עד כאשר הם מתו ואז האור שאל אותם אם הם מודים בכל העבירות שהם עשו זה שלהם ורק כדי לענות על השאלות ניתנה להם הזכות לדבר בלי השאלות הם לא יכלו להוציא הגה מהפה.. וככה זה ממשיך עד שגילו שהם בעצם מתו בטעות והם לא אמורים היו למות ואלוהים החזיר אותם להחיים וזה מה שניקרא מוות קליני! אני מאחל לכל אחד לעבור את זה רק כדי לחזור בתשובה אחר כך כי כל האנשים שעברו את זה אשכרה חזרו בתשובה |
|
|
|
|
# 3 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה סיפור שבנאדם מספר, הוא עשה תאונה ממש ממש קשה הלכו לו הרגליים, יד אחת, והוא דימם והוא היום הולך :| |
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר וותיק
|
ואי אנשים מדברים פה כאלה שטויות זה משהו.
הרב כדורי אמר ? , אני בטוח שמי שהיה איתו באותו רגע היה רץ לעיתונאות והיו מדברים על זה יום יום ברדיו ובטלויזיה. משיח יבוא ? , לא נראה לי שיש פה כל כך הרבה צדיקים.. אני מאמין באלוהים אבל אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה מחר אז עם כל הכבו לרב הוא לא אלוהים ולא שום דבר. רק רב מוכר שידוע את התהלים בעל פה . אולי היה לו איזה קשר , אבל עדיין אין מצב !!!!!!!!!!!!!
|
# 5 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לא יכול להמיס משתמשים, איך בדיוק אתה יודע שהם דוברים שטויות? אתה אלוהים או משהו? זה אותו דבר, יכלת להגיד פשוט שאתה לא מאמין בזה |
|
|
|
|
# 6 |
|
תודה על תרומתך.
|
אני לא מאמין, אבל אני יודע שהוא אמר כבר לפני איזה חצי שנה שמשיח כבר הגיע :S והוא נמצא
בגוף של בן אדם
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|