|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מנהל שואל אותך איפה היית בצבא- אפשרות א' הייתי בצנחנים. תשובת המנהל, וואו. מעניין מאוד. כל הכבוד על התרומה. NEXT... אפשרות ב' הייתי ביחידה מובחרת במחשבים, במודיעין, הייתי בשחקים, הייתי בתלפיות תשובת המנהל, ואוו ! כל הכבוד, אתה כנראה בן אדם עם ראש על הכתפיים. ועכשיו צליל של קאצ'ינג... :\ זה פחות או יותר המצב. הצנחנים בשבילך זה סטטוס ולא יותר... |
|
![]() |
# 52 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אלעד עם אתה כבר נותן "יעוץ" אתה יודע מה זה מנחה ישומים בצבא? ואיזה כייף לי קיבלתי פרופיל 64 ![]() |
|
![]() |
# 53 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בממר"ם מקבלים הצעות עבודה לאינטל, AMD, הייטק וסטרטאפ חצי שנה לפני סיום השירות. מדובר על סכומים של ה20K לחודש (ברוטו כמובן). בשחקים ובתלפיות אין על מה לדבר אפילו... אני מכיר המון יוצאי ממר"ם ותלפיות וכולם כיום מרוויחים מעולה, מתקבלים לעבודות בקלות וחיים טוב. לעומת זאת אני מכיר יוצאי צנחנים, סיירות שאמממ... בירה ופיצוחים זה נחמד. במרתף של אבא ואמא. |
|
![]() |
# 54 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 55 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
# 56 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 57 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואם המצב הוא ככה, אז עכשיו אני מבין את הבעיה של ישראל. |
|
![]() |
# 58 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
נו אז מה הבעיה של ישראל?
# 59 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 60 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() מוזר לי שהציעו לך את התפקיד הזה כי בדר"כ זה מיועד ברובו לבנות (מעטים הבנים שמתקבלים לזה, לפחות אצלנו בחיל). התפקיד בגדול זה הדרכה והסברה של התוכנות שאנחנו מפתחים כאן בחיל עבור משתמשי הקצה (מפקדים בשטח, סגל הפיקוד הבכיר וכו').
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|