|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני מצטט את כולכם אתם אומרים שזה העלה לכם את הFPS של המשחק(FRAME PER SECONDׁ)
עם כל כך הרבה FPS המשחק פשוט יעבור את המהירות שהוא צריך להיות לא? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() לא ממש הבנתי אותך... אבל למשחק יש מגבלה מסוימת (למשל לCSS יש 300... אבל אני העלתי ל1000 בקבצים בשביל הפוזה)... הכרטיס מריץ כמה FPS שהוא יכול (רוב הפעמים לא מתקרב אל המגבלה של המשחק) |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מצטער אבל אין לי ברירה החוקים מחייבים, אסור להקפיץ וכבר עברו יותר משבועיים וחצי... הזהרה... יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
O_o
אין לי את האפשרויות שרשמת בתוכנה, אלה שליד התיבה שאתה בוחר בה Quardo. יש לי Geforce FX 5200 בחיבור AGP |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ד"א קלטו איזה סקסי ברמות... 90~ FPS בThe Elder Scrolls 4 - Oblivion עם הכל מקס'... הכל דלוק... מקס' AA וBloom... מן הסתם ברז' 1024 * 1280... איך אה? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח הצלחתי להפוך את ה GeForce FX 5200 שלי ל Quadro FX 500/600 (לא לא זה לא טעות ה 500/600, ככה רשום לי)
מידע: אוברקלוקינג: כן מהירות שעון: 300 (+50) מהירות זיכרון: 350 (+50) תצוגה כפולה: כן יציאת DVI: כן רזולוציה: 1152 * 864 קירור: בלי קירור בכלל אני חושב שמישהו כאן חייב התנצלות... ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() GeForce 6800Ultra (וכנראה כל שאר ה6800 לא בטוח בקשר לגרסאות AGP אז...) - Quadro FX 4000 GeForce 6600 (לא בטוח פועל על גרסאות AGP אז...) - Quadro FX 540 GeForce FX 5200 (כן כן גם הכרטיס המעפן הזה...) - Quadro FX 500/600 ואל תדאג אנחנו נחפש את זה שצריך להתנצל בפניך... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|