הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
24-04-06, 19:14 | # 51 |
חבר מתקדם
|
אוי כמה שטויות נרשמו פה קראתי כמעט את כל התגובות את האחרונות לא היה לי כח סורי אז ככה, כוחה האמיתי של מדינת ישראל היא לפי דעתי ההרתעה מה לדעתכם מונע מהם לשגר כבר עכשיו? אין להם את הציוד? אז יש להם אולי לא בכמויות אבל יש להם את האפשרות להעלות לאוויר קטיושה וכן אני מאמין שיש להם לדוגמא ספית קארין A שהובילה ונתפס אני בטוח שיש כאלה שלא נתפסו.
כמובן שלמדינת ישראל יש עוד כלים כמו פעולה צבאית, מדינית - לחץ בינ"ל, כלכלית להפסיק את הכנסת העובדים מתחומי הרשות וליצור הסגר על הערים יש לישראל מספיק כלים זה בנוגע להודעה על כך שישוגרו טילים כלשהם לעבר ת"א. עכשיו לסוגייה של ההשוואה בין עיר במדינת ישראל לבין התנחלות קודם כל אמרו פה והגיבו לפני כאלה שחושבים בדיוק כמוני התנחלות מחוץ לקו הירוק מטעמים דתיים ואידיאולוגיים לעומת עיר במדינת ישראל שזאת החלטה של המדינה אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק אבל קלטתם תראש שלי. בנוגע להסכמים עם מדינות המערב כמו ארה"ב אנחנו לא יכולים לעשות מה שבא לנו אז תפסיקו להיות קיצוניים יש מטרייה בינ"ל שאנחנו מתחתיה ואנחנו צריכים להתייחס לתגובות שלהם כמו שהם מתייחסים לתגובות שלנו לפני כל פעולה ומי שאומר שאנחנו לא לא יודע איפה המדינה הזאת הייתה היום בלי הסיוע של המדינות האחרות ואני לא רוצה לחשוב על זה אפילו. לסיכום מדינת ישראל היא מדינה ריבונית ואני בטוח שהיא יודעת מה לעשות בכל מקרה שייפול עלינו ללא קשר למי הוא שר הביטחון או ראש הממשלה. |
24-04-06, 19:22 | # 52 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולא זכור לי שמישהו במרחק ארוך מנפילת קאסם נהרג
24-04-06, 19:25 | # 53 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לך תגור בשדרות תחזור עוד חודש ותגיב עוד הפעם . |
|
24-04-06, 19:27 | # 54 | |
חבר וותיק
|
Fector סלח לי פרופסור שהתגובות שלי מפגרות בישבילך
אם לא מתאים לך אתה לא חייב לקרוא תתגובות שלי
24-04-06, 19:37 | # 55 |
חבר פורום
|
נו באמת ..
הם לא מסוגלים לזה . |
24-04-06, 19:44 | # 56 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל לי זה זכור,בהרבה מקרים. |
|
24-04-06, 20:03 | # 57 |
חסום
|
רקטע זאת רקטע נקודה. סוף משפט.
זה שהרקטע פגע בשטע פתוח זה לא אומר שהיא לא יכלה ליפול על בית, על גן ילדים, על בית ספר או על בית חולים... ההבדל היחיד הוא שבתל אביב יש יותר סיכוי שרקטע תפרגע במקום כזה. לדעתכם באמת אפשרי לקחת סיכוי של חיי אדם ולאפשר לרקטות לפגוע במקומות שהם רובם פתוחים? אם הייתה לנו מדינה נורמלית וחזקה היינו צריכים רק על מה שהם מדברים לפוצץ כמה בתים של "אנשים חפים מפשע" בתור הפחדה... הדבר היחיד שיש לעשות זה ללכת איתם ראש בראש, שלחו טיל אחד על תל אביב, נפיל 10 פצצות על מקומות שחשובים להם, זה דבר שהרבה יותר יעזור מלאיים. |
24-04-06, 20:12 | # 58 |
Permanently Banned
|
פיגוע בסיני
יש כמה פצועים ישראליים אני חושב:S |
25-04-06, 06:30 | # 59 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |