|
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מלחמות, פיגועים= חלק מתהליך הגאולה שאם תשים לב התהליך מתרחש בדיוק כמו שמתואר ביהדות, כמה שזה מוזר זה נכון. כמו כן זה חלק מהבחירה החופשית של האדם. איידס= מחלק שהתפרצה לראשונה בעולם המערבי בקהילות הומוסקסואליות, דבר לא נוסרי מבחינת האנושות הקדומה והיהדות בין אם אתה גוי או ישראל. אפשר להגיד עונש. והשאלה העיקרית היא- האם היית רוצה להיות רובוט? שלא עושה כלום לא מחליט כלום לא קורה לא כלום? אני בטוח שלא...אז בגלל זה יש מוח, יש מחלות, יש הכל...איך שאומרים "דרך הטבע". אני אישית נגד האתאיזם על בסיס פילוסופי (מלחמות, מחלות, רשע), זה שאתה דוגל בו. אני בעד אתאיזם שהולך על דרך ההוכחה, אבולוציה למשל. אך לדעתי יש משהו לא נכון בתאוריה הנ"ל. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא דתי,
לא שומר כשרות ולא מקיים מצוות.
# 3 |
חבר על
|
אממ כן יש הרבה סיפורים גם אחד מהם זה עם סבתא שלי זה לא קשור עכשיו
ד"א אמורים לשמור שש שעות בן בשר וחלב ובין חלב לבשר 2-3 אבל איש איש כמנהגו החייה ![]()
# 4 |
חבר על
|
לא שומר שבת אבל מכבד את היום.. אני לא יעשה מנגל ב-100 שערים כמו שאמרו
שומר כשרות, לא בגלל הדת אלא בגלל שזה מגעיל אותי חזיר וכאלה ביחד חח צם ביום כיפור מדי פעם שיוצא הולך לבית כנסת בשישי..
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
מסורתי ..
ההורים שלי באו מבתים דתיים .. אני הולך לבית כנסת מניח תפילין אומר שמע ישראל לפני שישן וכשמתעורר אומר "מודה אני" מברך על מזון . משתדל מאוד לא ליסוע בשבת . לא מדליק אש בשבת .. חשמל אני מדליק אבל משתדל כמה שפחות . |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
כנראה שזה לא היה ברור - זה היה לינק לסרט של הסיאנסים.
הינה שוב - לחץ לראות את הסרט |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
מסורתי, כלומר לא שומר שבת וזה אבל עושה קידוש בשישי מדליקים נרות וזה
# 9 |
אחראי פורום
|
חילוני גמור.
לא אוכל כשר (הכוונה, אוכל בשר עם חלב, חזיר וכדומה - פיני, זה בשבילך!!!). מקיים מצוות חג רק ב בפורים, פסח, ראש השנה, סוכות, חנוכה. צם ביום כיפור אבל כמובן משחק במחשב, וכדומה. לא שומר שבת. מאמין בה'!! זה הכל.
# 10 |
אחראי קהילה
|
מסורתי, הולך לבית כנסת ביום שישי, לא שומר שבת, צם, מקיים מצוות, עושה קידוש בערב יום שישי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|