|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אמרתי שאתה מוזמן לבוא לבקר במשרד בגלל שחברה שמטרתה העיקרית לרמאות לא תשכור משרד, לא? שאלת איך תדע שתקבל את הכסף על בטוח ולא נגיד פתאום שרימית, אז הצעתי לך לבוא ולבקר במשרד ולראות אם אנחנו אמינים או לא. "מרצונם"? כלומר מרצון המשתמש בפייפרליד? לא, על זה לא תקבל כסף. אם זה יהיה מרצונם(ללא מרכאות) אז כן, תקבל את הכסף. לא נגיד לך שרימית, אם לא רימית. אמרתי את זה כבר ואני יגיד את זה שוב. בגוגל אתה יכול להתלונן עד מחר, ולא בטוח שתקבל תשובה. אצלנו אתה יכול להתלונן פעם אחד, ומיד תקבל תשובה. אנחנו לא נגיד סתם שרימית, אין לנו סיבה. לא עברת על תנאי השימוש, אז למה שלא תקבל את הכסף? בקיצור, כל עוד לא תרמה, אין לך סיבה לחשוש.
![]() |
# 52 |
הוסטסניון
|
אני לא עצבני סליחה אם קיבלת רושם אני פשוט ישראלי שלא אוהב שירמו אותו זה הכל !
השאלה שלי הייתה בעיקר זה איך ממש תדעו על בטוחחחחחחחחחחחחח באין סוף אחוזים שבאמת אותו משתמש שגם התקשרתם אליו ואמר שהוא מעוניין בלה בלה בלה הוא אלה חבר שאני שלחתי ? יענו מה משפט ? הוא יעלה יעיד כן אני הייתי מעוניין ? לא הבנתי איך תוכיח שהוא באמת אבל באמת באמת באמת רימה ושאתה בעצמך לא טועה אולי בטעות קיבלת רושם שהוא רימה ? כי האתר שלו שווה חרא אבל הפרסומת משכה אותו ? תחשוב על זה אחי |
![]() |
![]() |
# 53 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כמובן שאת השיטות לזהות רמאויות אנחנו לא מפרסמים, אז אין טעם אפילו לשאול איך.
![]() |
# 54 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש סטטיסטיקה, נניח כל 20 טלפונים יש מכירה אחת תסכים איתי שאם תביא 100-50 אנשים שלא יקנו כלום זה יהיה חשוד, נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר בקהילה
|
מה שמסריח בסיפור שאתה לא מרויח הרבה
חוץ מזה נשמע מעולה ! בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
# 56 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ניסית את השירות שאתה יכול להגיד שלא מרויחים הרבה? אני לא בטוח. תנסה ותראה שאתה ממש טועה.
![]() |
# 57 |
הוסטסניון
|
טל הוא אמר שאתה לא מרוויח הרבה, למרות שאין מה לדאוג לרווח של החברה, היא מרוויחה הרבה יותר!
|
![]() |
![]() |
# 58 |
הוסטסניון
|
Nforce אולי היו 200 ומתוכם אפילו 1 לא קנה אבל הם כן התעניינו התקשרו אליהם
יענו אם חלא קנו אז זה נקרא רמאי ? מששמע אומר תמיד יש את הסיכוי שלא לקבל תכסף ! כי אין לי בעיה להביא באמת עכשיו 500 ילד שירשמו אבל לא באמת יקנו אבל לך תוכיח שהם ברמאות בית משפט לא יקבל את זה שאפילו 1 לא קנה זה לא בחוקים לא כתוב שלפחות 50 % מהנרשמים חייבים לרכוש אחרת יכשב רמאות ! מובן ? תודה |
![]() |
![]() |
# 59 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה שמבעס שחייב להוציא קבלה.
אני נגיד בתור מנהל אתר לא ירצה לחלוק את הכסף עם אף אחד הרווחתי את הכסף תעשו את החישוב אתם בעצמכם כמה המס הכנסה צריך לקחת תרוצו אותם ותסדרו אתם את הכל ובסוף תשלחו לנו את הכסף. למה שאני ירוץ עוד בשביל הכסף? תעשו את העניין הסופי של התשלום כמו גוגל, בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 60 |
הוסטסניון
|
רק חשבוניות?
קבלות לא באות בחשבון? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|