|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתם לא יודעים כמה דברים מגעילים הוא עשה , ולך אין זכות לדבר אתה לקוח שלו בטח שתגיד שלי אסור ככה לדבר
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וזה לא משנה,לא מדברים ככה,לא בציבור...בבית עם החברים תגיד מה שבא לך....בפורום תדבר כמו שאומרים...אני לא נגדך ולא נגד משה.....אני נייטרלי פה כי אני לא מכיר את הסיפור שלכם,אבל אני אומר שאת השפה המלוכלכת תשאיר בבית....... ומה שציטטת..הוא לא אמר שם שום מילת גנאי...נקודה למחשבה |
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
אין קשר מילת גנאי ובלי קשר לתגובה שלו למרות שהוא מנהל פורום הוא גרם נזק לכל כך הרבה אנשים שגרמו לאחד שאני מכיר כבר 1300 שקל , נשמע קצת לא אמיתי אבל אין לי סיבה לשקר אני לא מרוויח מזה כלום !
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יודע מה זה לא ממש משנה כמה הוא חייב למי. זה יחזור עליו. כל כלב בא עונשו ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
אמאלה משה אני מפחד טילים , מה תגיד? נו כן בטח אתה בן 15 מה תעשה לי כבר אתה קטן בישביל להגיש נגדי
![]() ![]()
![]() |
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
אתה חושב שמה שהוא יראה בבית משפט משפטים מהפורום יעזרו לו? וגם שזה לא הוצאת דיבה זה דברי אמת
![]()
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
אני לא מפחד תקלוט אין לך סיבה , מצידי תמשיך לנסות לא תצליח בסוף כלום אליי כלום לא יחזור תאמין לי שלמצוא עורך דין יהיה ממש פשוט אבל ממש פשוט במקרה יש לי במשפחה מצד אמא שלי 2 (אחים)
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|