![]() |
# 51 |
Rar.co.il
|
בעניין המסוק- הוא יעיל כאשר יש מרדף, אם הבנאדם הולך כמו כל אחד זה לא עוזר.
# 52 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
הוא לא יכול ללכת כמו כל אחד ברחוב כי רוב המדינה מכירה אותו בגלל העליהום התקשורתי.
![]() |
# 53 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 54 |
חבר בקהילה
|
הוא מזמן כבר שינה מראה עכשיו נראה כמו אשכנזי כזה LOL
מה שאומרים שהוא ברח לנהריה זה נכון או סתם שטיות ? |
![]() |
![]() |
# 55 |
Rar.co.il
|
הדבר היחיד שנכון הוא שאין להם שום מושג איפה הוא.
# 56 |
משתמש - היכל התהילה
|
[QUOTE=eLad;380755]כל אחד מינימום מפכ"ל המשטרה.. היית פעם במסוק? מכיר מקרוב שוטרים שמתעסקים בזה? איך אתה יודע שהם חסרי שימוש? מה שרואים מכאן לא רואים משם.. (ולא, אני המפכל אבל הייתי במסוק)
QUOTE] אוקיי, היית במסוק משטרתי, אז תן לי שימוש אחד במסוק במקרה הזה... תביא אחד שלא חשבנו. ודבר קטן שאולי אתה לא מתייחס, שוטרים מתיחסים לעבודה שלהם כהעברת שעות עבודה, פשוט להעביר זמן,דוגמא לזה זה אבא שלי, שעובד כמהנדס. יום אחד הבוס שלו אמר לו ללכת לבית כלא שבו במקרה יושב יגאל אמיר, הוא נכנס בשער במכונית פרטית, הוא אמר ל - 2 השוטרים שעמדו שם שהוא מהנדס שבא לבדוק משהו, ובלי תעודת זהות ובלי שום ניירת הוא נכנס. וגם יצא באותה הדרך בלי שאלות. אבא שלי יכל להעביר פצצה במכונית שלו! הדבר היחיד היכול להועיל זה במקרה של מרדף וכמו שאמרת הוא לא יסכן את המצב שלו בתזוזה. וגם אם כן הוא ישנה את המראה שלו בצורה כזאת שלא תזהה אותו גם במבט קרוב. יבגני |
![]() |
![]() |
# 57 |
חבר בקהילה
|
חחח...אם הוא נימצא בארץ(אבל לא נירא לי,הוא בחו''ל כבר..)
הוא אומר לחברים שלו לשגע את המשטרה..הינה הינה הוא באזור בתל אביב!ראיתי אותו!..והוא נימצא בחיפה או קסריה..יש מצב לזה.חחח תחשבו על זה.. |
![]() |
![]() |
# 58 |
חבר על
|
אין מצב שהוא יצא מהארץ..
אולי דרך הים. אבל ממש לא נראה לי.
![]() |
# 59 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ודרך אגב, ממש לא עוזר להיות במסוק כדי לקבוע עובדות (בתור אחד שהיה). אחת העובדות היחידות שניתן לקבוע היא שסביר להניח שאף אחד מאיתנו לא מומחה באיתור אסירים נמלטים וכל מה שאנו אומרים פה אלו הן הנחות- כך שאף אחד לא יכול לשלול באופן מוחלט את הדעה שלי, שלך או של אף אחד אחר. סה"כ פורום, מביעים דעה.
![]() |
# 60 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני פשוט אחד שאוהב למצוא תרחישים לכל מצב, בגלל זה אני נראה לפעמים תוקפני ... ![]() יבגני |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|