|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מעבר לכך אלו שכן (חלק קטן מהפורום) לא תרחו להשתתף, אני גם מבין אותם. עם cobano אני מסכים, אבל להגיד לך שאני חושב שאפשר ליצר פה משהו ראוי לפני שהקהילה של קידום האתרים תגדל ויהיו פה הרבה "שחיינים מקצועים"- אז לא אני לא חושב שאפשר להרים משהו הרבה יותר ראוי משנה שעברה- לכן אני לא בעד, עד שלא יהיה שינוי אמיתי וגדול. Last edited by talyigal; 25-12-06 at 22:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוסף התחרות HOSTSCOIL הייתה לא רעה בכלל, למעלה מ-50 אלף תוצאות עדיין למרות שהתחרות התקיימה מלפני זמן רב מאוד. העניין הוא שהתחרות יוצרת לך מאות אתרים שאתה יכול לעשות איתם החלפת קישורים ובעצם לא רק לקדם את אתר ה-SEO שלך אלא גם להעזר בו לקדם אתרים אחרים שלך. מה יותר טוב לעשות החלפת קישורים עם מישהו שמקדם את האתר שלו? (מאשר עם כאלו שלא מבינים בכלל - אומנם פה אין שחייני אולימפידה אבל תמיד אפשר לקיים תחרות). אתם מצפים ממשתמשי הוסטס ללכת וללמוד סינית בשיעור למתקדמים, לדעתי קודם צריך ללמוד בשיעור למתחילים. ![]() תחרות ללא ספק יכולה לשפר את התעניינות המשתמשים בנושא וגם תגרום לחלקם לנסות להשתפר ולהיות יותר טובים. עריכה: תראו הדיון הכי פעיל בפורום קידום אתרים זה דיון על נושא תחרו קידום אתרים... כדאי לעשות סקר רישמי ולראות מה העיניינים.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 26-12-06 at 08:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 53 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם בתחרות הקודמת, כל משתמש שני בפורום אמר שהוא ישמח להשתתף בתחרות, אבל מה באמת היה בסוף? פחות מ50 שמתתפים, הרבה פחות.
אם באמת כולם היו עושים מה שהם אומרים, היו צריכים להיות לפחות 100 משתתפים אם לא הרבה יותר. אני אישית השקעתי הרבה מאוד זמן על התחרות הזאת, שלא נדבר על ניר שהשקיע הרבה בעיצוב, אלון שהוציא הרבה כסף על זה, וכל האחרים שגם תרמו. מכל זה לא יצא כלום, חוץ מכמה משתמשים שחושבים שהם מקדמי אתרים מקצועיים. עכשיו אתם מדברים על השקעה של מאות שקלים, של הרבה יותר זמן, ושוב יש סיכוי שיהיו 20 משתתפים! אז לקחת את הסיכון הזה? לבזבז כל כך הרבה זמן וכסף ובסוף לא יצא מזה כלום? אני לא חושב שזה שווה את זה.
# 54 |
אקס מנהל
|
רגע,הטענה של אליאב ושל אחרים היא שהתחרות בשבילם מסמלת למידה והתנסות בקידום? אז למה צריך פרסים? הרי זה בשביל שתלמדו.
|
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר וותיק
|
כנ"ל. לדעתי לא חשוב שפרסים זה כל העיקר עבור הגולשים זה סתם נותן מטיבציה ללמוד, אני לא נראה לי שהייתי עושה משהו אם הייתי זוכה בפרס ההוא... אם זה היה משהו שימושי ולטווח הארוך זה היה נחמד (דומיין), יש דברים זולים יותר משרת אבל מועדפים יותר.
# 56 |
הוסטסניון
|
אני כבר הרבה זמן אומר שלא צריך פרסים.
|
![]() |
![]() |
# 57 |
Permanently Banned
|
אין טעם בתחרות בלי פרסים.
|
![]() |
![]() |
# 58 |
кто ты?
|
תלוי, מרבית המשתמשים המתעניינים הם "מקדמים" מתחילים והם אומרים שבשבילם תחרות היא בעיקר בשביל הלמידה, והפרס הוא הצ'ופר.
מקדמים מקצועיים כבר לא צריכים ללמוד בגלל זה הם רוצים לדעת שבסוף מחכה איזה פרס נחמד שהיה שווה את כל העבודה. לכן זה המאזניים נוטים לפה ולפה... השאלה היא מה אנחנו רוצים לעשות, תחרות בשביל ללמוד עוד על הנושא? או תחרות עם אנשים מקצועיים בשביל לנצח בפרסים? תחרות עם אנשים מקצועיים תיהיה מאוד קשה, כמו-כן יהיה גם קשה 'לפתות' אותם להשתתף. מכאן אפשר להסיק שתיהיה תחרות למידה ל"מקדמים" מתחילים... כמו-כן צריך לחשוב על העניין ועל אירגונו... גורמים יודעי דבר צריכים לשבת ולדון על העניין... |
![]() |
![]() |
# 59 |
משתמש - היכל התהילה
|
ofir12, תשב בצד.
בקשר לתחרות, אני מעדיף שתעלו דיון נורמלי (סקר) מי רוצה ומי לא, וזה מה שיכריע. ועושים את זה בשביל הלמידה ובשביל הכיף, לא בשביל הפרס זה בטוח (אגב, את הפרס שלי מהתחרות הקודמת לא קיבלתי, אז לא לדבר..) הקטע הטוב בזה, שה"דף" מקבל pr נחמד, נגיד pr4 ואפשר לקדם איתו עוד אתרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 60 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אליאב לדעתי פשוט מלא התעצבנו בגלל ניסוח הדיון שלך וגם בגלל התגובה עקב זכיתך בתחרות... בכל מקרה - אם נעשה את הקוד ההוא שחייב בכל אתר שמתחרה עם קישור לספונסר אני יכול להשיג פרס של דומיין ישראלי ואחסון צנוע!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|