|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: אתם צמים? | |||
כן |
![]() ![]() ![]() ![]() |
78 | 75.73% |
לא |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 24.27% |
מצביעים: 103. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
הוסטסניון
|
לפי דעתי כל מי שאומר שהנה אני אם חטאתי אמרתי סליחה ובזה נגמר העיניין ואני לא צם עושה טעות.
ואם אני ביום שבת במחשב מה זה קשור ? אז אסור לי ללכת לבית כנסת ? אסור לי לצום ביום כיפור ? מה שכן מי שאומר שמי שלא צם הוא גוי אז הוא טועה. אני לא זוכר שמישהו מפה קיבל תפקיד להחליט מי יהודי ומי לא |
![]() |
![]() |
# 52 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה לא שזה מפריע זה פשוט מציק שאנשים שהם בעצם לא עושים שום דבר לפי הדת מטיפים לך מוסר |
|
![]() |
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
כן =) צום שלישי שלי כבר.. בהצלחה לי ולכל הצמים ..
וצום קל לכולם, ולא הבנתי תקטע למה אתם מיתווכחים מי שלא צם שלא יצום זה לא מעניין אפחד,ומי שיצום בסבבה מה אכפת לכם מאלה שלא צמים? שלא יצמו כל אחד שיעשה מה שבראש שלו ..(ואני צם) Last edited by Nisan; 20-09-07 at 22:38.. |
![]() |
![]() |
# 54 |
הוסטסניון
|
oh yaaa
|
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר על
|
גם אני מאלה שצמים :] בהצלחה לכולם בצום גמר חתימה טובה.
|
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר וותיק
|
אני אישיתי צם כנראה אבל זה עוד לא בטוח תראו אני לא יודע על מה מחפר יום כיפור ומה עושים שם אבל אני ידוע מצויין שכל שנה ביום כיפור קורא לי משהוא רע שנה שעברה לחבר שלי כשנסענו באופניים אז נשברו האפניים שלי והגלגל שיניים נכנס לו לרגל :S ולפני 3 שנים נכנסתי בילד בגב לחתכתי את כל הגב ונשברו לי האופניים וכ"ו קיצר כל שנה יש משהוא רע מאוד ביום הזה ובגלל זה אני הולך לצום חוץ מזה אני חושב שזה קצת מוזר תנסו לעשות כל השנה העפך ממה שאבא שלכם אומר לכם וכ"ו אבל בגלל שהוא אבא שלכם הוא ימשיך לאוהוב אותכם כמובן קיצר אחרי זה יום אחד תבואו אלייו ותעשו בידיוק כמו שהוא אומר ותבקשו ממנו סליכה זה נראה לכם בסדר לעשות ככה?תקללו איזה בן אדם אחרי זה תגידלו סליכה?!?! אז בגלל זה אני חושב שאם עברת המון עבירות בכוונה עם הידע שאתה עובר עברה אז אתה יכול לצום ואני אפילו ממליץ כי זה בריא וכ"ו אבל הצום הזה זה כמו כלום אתה תצטרך להתאמץ יותר כדי שהקב"ה יסלח לך.... צום קל וגמר חתימה טובה
|
![]() |
![]() |
# 57 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
חיים, תפסק את זה.. אי אפשר להבין מה כתבת. באמת. בלי להעליב.
|
![]() |
![]() |
# 58 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 59 |
תודה על תרומתך.
|
ח'ברה מספיק שמישהו אחד אמר לחיים שלא הבינו מה הוא כתב.
לא צריך שכולם יתחילו להודיע שגם הם לא הבינו, זה סתם ספאם שלא תורם בשום דבר. בכל מקרה, אני כנראה צם השנה, אך לא צום מלא. מבחינתי צום הוא לא לאכול ולא לשתות. מעבר לזה זה סתם טיפשי. חוץ מזה, 24 שעות בלי אוכל זה לא כזה נורא, עברתי כבר דברים יותר קשים.
# 60 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה שאתה משנה אותו כי הוא מתאים לך בול למה שאתה רוצה.. זה כבר טעות אבל לא נדון על זה.. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|