|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר מתקדם
|
ביסיק נטוורק בלי להסס
הרבה זמן ברשת שם טוב אני מכיר הרבה לקוחות מרוצים דניאל נשמע ונראה בנאדם טוב לא הייתי בוחר אחרת
Junior Member
|
ביסיק נטווארק
|
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
אקסטרים סרב אני משכיר מהם תשרת ולא נפל אפילו פעם אחת תחזוק מעולה ואיכות ותמיכה ממליץ עליהם בחום!
|
![]() |
# 54 | |
חסום
|
ציטוט:
אנחנו לא עובדים דרך גלעד . אנחנו כרגע בתהליכי רכישה של השרת הייעודי הראשון שלנו להשכרה ואני מדגיש רכישה . אין פה שום תיווך בין החברות למרות שהשרת יאוחסן בארונה של חברת בסט סרב כיון שבשלב ראשוני אנחנו לא נהיה בעלי ארון , לפחות לא בשרת הראשון . בפעם הבאה שאתה אומר משהו , תבדוק את העובדות בשטח ואל תזרוק סתם באוויר . |
|
![]() |
# 55 |
אקס מנהל
|
כמו שרון שותפ יציין, השרת שלנו מאוחסן על הארון של BasicNetwork אני רוצה לציין שאני כלקוח מאוד מרוצה מהם, דניאל נותן לי תמיכה מעל ומעבר למה שהוא צריך להביא.
אני לא מבין את הביקורת של יונתן: נכון, דניאל לא היה זמין הרבה זמן, למה לא התקשרת לדניס? דניס תמיד היה זמין. הייתי לקוח ריסיילר של אקסטרים סרב ואני רוצה לומר לכם שזה היה הריסיילר הכי טוב שרכשתי מחברת אחסון. אבל, דניאל כבר נמצא דיי הרבה זמן בעסקי השרתים הייעודיים אז אני אמליץ עליו יותר, למרות שגם אקסטרים סרב חברה מעולה. |
![]() |
# 56 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אני לא מבין,איך אנשים שלעולם לא התנסו בשירותים של החברות ממליצים עליהם?
על סמך השם שיש להם בהוסטס...? רק מי שהתנסה בשירות זה או אחר יכול להמליץ ולדעתי גם את זה יש לקחת בערבון מוגבל אם זה לא השרות הספציפי שמבקש מפרסם ההודעה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 58 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אוקיי..בהצלחה..
![]()
Guest / אורח
|
חבר שלי היה לו שרת משחק על Extreme-Serv וכל הזמן היה בגים וזה..
אני ממליץ על BasicNetwork |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|