|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר על
|
התפיסה שלכם בנוגע לפורום קיצונית מדי..
אתם מנסים להשליט פה סדר כאילו זה בית כלא, סה''כ זה פורום, אנשים באים להנות, ללמוד, לקלוט מידע. הם לא באים להתנהג כמו רובוטים. בכלל אלי, מאז שאני מכיר אותך, אתה כל הזמן מתנהג כמו דיקטטור, כל הזמן מנסה לשלוט. אז בסדר, אתם רוצים להשליט סדר זה בסדר, זה צריך להיות מקום נעים ללא ספאם, אבל להרחיק משתמשים שבקושי יודעים מה זה פורום על שטויות זה פשוט להרוס את הפורום.. ככה הקהילה לא תתפתח. יום טוב.
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
האכיפה הזאת לא עזרה, אז החלטנו לעשות משהו קיצוני - לא הייתה לנו ברירה, אני מצטער לבשר לך, הקהילה הזאת לא תתפתח ולא תלמד במידה והיינו ממשיכים במתכונת הזאת. נכון, זה פורום, אני מסכים איתך, צריך להנות פה וגם לרכוש אהבה ולכבד, לקבל ידע והסברים - אבל בצורה הזאת? תסכים איתי שזה לא הולך? יודע מה? אל תסכים, זה פשוט לא הולך ככה. מלבד זאת, אני לא מתכוון להגיב לך, אם טוב לך לראות שאני "תמיד מנסה לשלוט" מבלי להכיר אותי, שיבושם לך. --- נמשיך כעת בלי "הדיון" שנוצר פה ביני, לבין דימה, פבל ורז. אלי. Last edited by SHeDoN; 10-12-05 at 00:08.. |
|
![]() |
# 53 |
הוסטסניון
|
אני מבין את הרצון הטוב והכל..
אבל זה רק יגרום למשתמשים להתרחק מפורום עם אכיפת חוקים שכזאת. \= |
![]() |
# 54 | |
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 55 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל אופן אני נשאר לנסות :qqb007: אגב מהלך יפה של החוקים ושל פורומי האטרקציות ושל הצ'וטטות הזה סחטיין אלי.. רעיון באמת מעולה.:qqb015: |
|
![]() |
# 56 |
חבר על
|
אלי, נסה לפתוח תראש תגדיל תתמונה ותסכל על כולה אתה מסתכל רק על המטרה מבלי לראות מה אתה הורס כדאי להגיע אליה..
אתה רוצה קהילה שתתפתח? או כמה ילדים מצומצם שרק הוא יהיה הפורום? מבלי שיגדל (יקטן הוא בטוח לאט לאט) אי אפשר על פירסום בטעות במקום לא נכון להוצי את המשתמש מה לעשות שאני ואתה בני אדם שאחד חכם יפה חתיך ושקסי כמוני ואחד פחות (לא יודע מי זה הפחות ![]() אבל תגדיל ראש הדרך הקצרה לא תמיד קצרה ובטח שלא להנחית כזאת פצצה לא תצליח ללמד אנשים פה מזה פורום ברמה גבוה מהפורומים הכליליים בחוץ כמו שאמרתי גם אני ואתה בני אדם (שאחד חכם חתיך ושקסי כמוני ואחד פחות אבל עדין שנינו אנשים ![]() לא בא במטרה להיתווכח אלה שתיסתכל על הדברים שאתה מפספס. בהצלחה במשימה מקווה לראות תוצאות כך או אחרת יהיה יותר טוב ממה שכעת.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 58 |
חבר בקהילה
|
יחיי אלי!!!!
סוף סוף קצת סדר! |
![]() |
# 59 |
|
שימו לב:
לאחר בלבול קטן ולא מעט טעויות בנוגע להרשאות של המשתמשים שהם ללא אטרקציה, הדברים סודרו ותוקנו. וכעת (וזה היה על הניסיון שלי) - הם ללא גישה לפורומים הללו. |
![]() |
# 60 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה אלי.
שמחים לראות אותך שוב בחמ"ל ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|