![]() |
# 61 |
חבר מתקדם
|
נו תגידו לי אתם דוברים שלהם? אין לאף אחד סמכות להגיד מה איתם
ידוע שיש בעיות ידוע שמחכים יותר מזה חבל שמישהו שיודע משהו או לא יודע משהו יתן פה תמונות מצב
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 62 |
אקס מנהל
|
אנטרסרב חוזרים בקרוב עם שרת חדש, יותר חזק ויותר יציב.
הייתי ממליץ לכולם להמתין (זה לא קשור אליי). |
![]() |
# 63 |
חבר מתקדם
|
נמאס לי לחכות להם כבר אני מנסה לתפוס את כפיר שיחזיר לי תכסף והוא לא עונה ולא אף אחד רק הם מתחמקים ולא עושים שוב דבר עם השרת זה כבר נמאס בטרוף
|
![]() |
# 64 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 65 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני זה שאמרתי שהוא פרש והוא באמת פרש אבל יבגני אמר שאני ידבר עם כפיר שיחזיר תכסף ובנתיים השרת נראה לי גם היום לא יעבוד זה כבר נמאס!@ |
|
![]() |
# 66 |
חבר בקהילה
|
שלום לכולם תקשיבו יש כמה בעיות בשרת ועוד כמה תקלות עברנו לשרת דואל אקסון חדש אתם תקבלו פירוט על הכול אני עכשיו לא יכול לעדכן כי אני לא כול היום בעבודה לא שזה אשמה שלכם אבל הכול כבר עלה לשרת החדש בעזרת ה' עוד היום יפעל אז כול המומחים פה אנחנו נסדר את הכול לבד אל תדאגו
עכשיו בקשר לפרישה שלי עדין זה לא סגור אני עדין חושב על זה אתם תדעו מתי אני יפרוש ומתי השרת יפעל באופן מלא עכשיו כול מי שמנסה לאתקשר ואומר שאני לא עונה כי הפלא' אצל אחי בצבא הוא בקרבי המשפחה שלי פוחדת ולא היה לו פלא אז לקח את שלי עד יום שלישי! יום טוב לכם! Last edited by כפיר; 27-01-06 at 14:23.. |
![]() |
# 67 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 68 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 69 |
חבר בקהילה
|
מצטער אבל " עוד היום יפעל "
היום יום שישי ? אתה יודע כן?ואני לא מאמין שתעבדו ביום שישי בערב(השעה עכשיו 4וחצי) אפשר לדעת מתי הוא יחזור? ![]() |
![]() |
# 70 |
חבר וותיק
|
למה לא לא עובדים בשישי? מה דתיים?
כבר ערב שישי.... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|