![]() |
# 61 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
*שלא תחשבו שזה אני כזה יש לי אפילו בן דוד חצי קווקזי פשט הוא חושב את עצמו איזה מלך זה בגלל השטות הזאת שנקראת עדה
![]() |
![]() |
# 62 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 63 |
Permanently Banned
|
קווקזי אורגינל !
מ-2 הצדדים ! נולדתי בקווקז.. Last edited by A~love~S; 01-03-06 at 21:59.. |
![]() |
![]() |
# 64 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ולא שאני יתחיל לריב פה עם כל אחד יענו "עבריין מקלדת" אני מדבר עם מישהו מהבצפר מהאזור מתחיל עם חבר שלך ככה .. ואז העננין מסתבך וקוראים לקווקזים .. אז צריך לדעת שצריך לברוח .. מי שלא מאמין לא צריך .. תנסו לריב פעם עם קווקזי (95% מהקווקזים במדינה לא פחדנים) אבל שלא יהיה פחדן ..ילד כפות כזה .. ונראה מה ייקרה . (למה איתי לא מתעסקים .. יש לי גב הרבה קווקזים .. לא דואג אני מסודר . ) . (ד"א גם גרוזינים בדומה למה שאמרתי למעלה .. יש ריספקט לגרוזינים וקווקזים אצלנו). Last edited by A~love~S; 01-03-06 at 22:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 65 |
חבר וותיק
|
אמא-כורדית
אבא-מרוקאי ![]() |
![]() |
![]() |
# 66 |
מ.תיכנות
|
אמא אוקרינית
אבא ארגנטינאי ^^ |
![]() |
![]() |
# 67 |
חבר מתקדם
|
100% טריפולטאי
# 68 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 69 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
כלומר אנשים שמוצאם מלוב! והשם "טריפולטאי" בא עקב האנשים שעלו מטריפולי שזו עיר בלוב. |
|
![]() |
![]() |
# 70 |
חבר על
|
חצי מולדובי חצי רוסי (למרות שזה אותו דבר חחחחח)
אוי קווקזים זו העדה הכי מבדרת שאני מכיר ![]() יש לי חבר קווקזי מה זה מצחיק, כל היום הוא עושה צרות בבצפר ומציק לכולם, אבל פעם כשתפסו אותנו כמה ערסים הוא בא עם חברים שלנו העיף אותם ב-2 דקות חח ד"א, עדות זה לא משהו רע, זה לא משהו שצריך להתעלם ממנו, אם העדות לא ישמרו אני מאמין שיהיה ממש משעמם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|