|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
איך תרצה אחרת שיראו פרסומות טקסט? זה מציק לך בצורה כלשהיא שזה נראה אותו הדבר? זה יוריד מערך הרווחים שתכניס מהשירות? |
|
![]() |
![]() |
# 62 |
תודה על תרומתך.
|
כל השאכול הזה מלא בתגובות של איך לרמות, נעול!
מי שרוצה יותר פרטים יש הודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
# 63 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי לפי התגובה שלך אתה לא ממש מודע לכוחה של הסטטיסטיקה, נדיר שהיא נשברת אז אני בטוח שהם חברה רצינית שהם יודעים בערך כל כמה "לידים" הם מוכרים מוצר + הם לוקחים בחשבון מקרים "קשים" וסוגרים חשבונות במקרים יוצאי דופן באופן מוגזם. וכל הקטע פה הוא שתשים פרסומות וזהו, לכל אחד אין בעיה להביא 500 ילדים ולרמות, אבל אם אתה תרמה - אתה יודע מה עתיד לקרות, חוץ מזה אין ברכה לרמאים! |
|
![]() |
![]() |
# 64 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 65 |
הוסטסניון
|
עזוב הוא קנראה לא הבין אותי שיהיה בריא
עוד דבר למה אני אמור להביא חשבונית ? חחחחחחחחח אתם אמורים להביא חשבונית אני זה שנחשב פה לקוח אתם הורגים אותי |
![]() |
![]() |
# 66 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם כבר אתה מדבר על לקוחות הם הלקוחות לא אתה. אתה זה שמקבל את הכסף ולא נותן את הכסף. והם חייבים לקבל חשבוניות על מנת לקבל החזרים ושההוצאות שלהם יהיו מוכרות למס הכנסה. |
|
![]() |
![]() |
# 67 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בגוגל למה אני לא נותן חשבונית ? כי אני הלקוח אני לקוח של גוגל ואני מקבל כסף על זה שאני "עובד" איתם ! אני שם מה שהם רוצים ומקבלים על זה כסף ! מובן ? |
|
![]() |
![]() |
# 68 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה עובד ככה: לקוח משלם להם ומקבל חשובנית - > הם משלמים לשותפים שלהם ומקבלים חשבונית. אתה מוזמן להתקשר אליהם ולברר את זה. אני מציע שתפתח מילון ותמצא "לקוח" ותלמד מה זה. לקוח - מי שקונה או מקבל תמורת תשלום סחורה או שירות. הם משלמים לך ובתמורה הם מקבלים פירסום. |
|
![]() |
![]() |
# 69 |
הוסטסניון
|
אני מחשיב את ה"לקוח" פה כעובד זה לא משנה עובד לא מוציא חשבונית למעסיק !
|
![]() |
![]() |
# 70 |
Guest / אורח
|
די.. עשית לעצמך מספיק בושות..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|