|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 |
תודה על תרומתך.
|
שחר אין לך מה לבדוק.
הוא לא רשם את זה ולא כלום. הוא לא היה רושם את הפורום שלו כעסק ולא כשם רשום ולא שום דבר. הכל בלוף והוא רוצה את הדומיין ואין לו גרוש לשלם עליו (ניחוש שלי) תמשיך בחיים הרגילים שלך ותדפוק לו איגנור במסנג'ר ואייסיקיו ושיפסיק לבלבל לך במוח. אגב צור קשר בפרטי ![]()
# 62 |
חבר וותיק
|
לא קראתי שום תגובה חוץ מזו של אלעד ולכן תגובה זו פונה לפותח האשכול ולאלעד בלבד !
ברגע שיש סימן מסחרי רשום (נניח שהCSF רשום) אתה לא ראשי להשתמש בו מבלי לקבל אישור לכך, כולל לפתוח חנות שרק מכילה את השם הזה, והנה דוגמא מישהו רכש שם מתחם windows.co.il פתח אתר שלא קשור לחלונות ובסוף השם מתחם עבר למיקרוספוט, אז בעצם מה שאמר אלעד קצת לא רציני, כי לפי דבריו אני יכול להשתמש בשם המתחם הזה לכל מטרה שהיא. מידע בנושא http://www.nrg.co.il/online/10/ART/866/080.html מידע עדכני http://www.nrg.co.il/online/10/ART/963/773.html חשוב מאוד להיות רציני בעניין הזה. ברור ב100 אחוז שזה לא רשום בשום מקום והבחור מחרטט אותך ואם אתה רוצה להיפטר ממנו בצורה מתאימה ולתת לו לטעום מהדיסה שבישל אותה שלח אותו אלי. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 63 |
חבר חדש
|
נראה לי שטויות
|
![]() |
![]() |
# 64 |
חבר חדש
|
חארטא!
|
![]() |
![]() |
# 65 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 66 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 67 |
חבר מתקדם
|
חחח אחי הוא האכיל אותך סרטים...אין שום חוק כזה!
תעשה מה שאתה רוצה עם הדומיין |
![]() |
![]() |
# 68 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
"הוועדה מצאה כי ללוי אין זכות או אינטרס לגיטימי להשתמש בסימן המסחרי הרשום windows בישראל" נו אז בסדר, windows בישראל זה TM, מה העניין?
![]() |
# 69 |
הוסטסניון
|
העניין של ווינדוס, ממש, אבל ממש, מטומטם.
מיקרוסופט פיתחו מוצר בשם ווינדוס הוציאו עליו TM ועכשיו אף אחד לא יכול להשתמש במילה windows (לצורך עסקים, אני מניח..)? |
![]() |
![]() |
# 70 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
סתם מחרטט לך בשכל.. הוא היה מנהל איזה פורום , לא זוכר את שמו ואז לפני שCSF נפתחו הוא התאחד איתם.. אני מכיר את האורון הזה, רק עושה צרות.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|