|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 62 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
חופש הביטוי זה שמותר לך לעשות הכל כל עוד אתה לא פוגע במישהו אחר |
|
![]() |
# 63 | |
חבר וותיק
|
אתה חושב שמה שהוא יראה בבית משפט משפטים מהפורום יעזרו לו? וגם שזה לא הוצאת דיבה זה דברי אמת
![]()
![]() |
# 64 |
חבר מתקדם
|
אני קטין?
דבר ראשון יש לי שותף שהוא בן 28. דבר שני יש לנו עורך דין מי שרוצה תמספר שלו יכול לבקש אותו מימני בפרטי. דבר שלישי סלביק. אני רק צריך להשיג עוד קצת פרטים ואתה תקבל מכתב. תמשיך ללכלך כמה שאתה רוצה.הכול יחזור אליך!
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 66 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יהיה צריך לשלוח את זה לפספוסים אולי תזכה במכונית ואז תוכל למכור אותך ותרוויח מה שאתה אוהב כסף |
|
![]() |
# 67 | |
חבר וותיק
|
אני לא מפחד תקלוט אין לך סיבה , מצידי תמשיך לנסות לא תצליח בסוף כלום אליי כלום לא יחזור תאמין לי שלמצוא עורך דין יהיה ממש פשוט אבל ממש פשוט במקרה יש לי במשפחה מצד אמא שלי 2 (אחים)
![]()
![]() |
# 68 |
חבר מתקדם
|
אביאל אתה שתוק .
אני רוצה ללהגיד מה היה איתך בכלל אני רק מחכה לתפוס אותך בטלפון . בשיחה האחרונה שלנו אמרתה "סלביק אמר לי שליכלתה עלי ,בגלל זה אני אומר דברים ראים. אני מצטער משה באמת". ומי סיכם איתך בכלל על כסף? תראה לי פעם אחת שאמרתי לך שתקבל כסף עזוב אני לא ירד לא לרמה שלך ולא של סלביק.
חבר וותיק
|
לי יש רמה תאמין לי שיש לי אני לא שקרן שאוהב לפגוע באנשים , ואם אתה כבר מדבר על חוקים גם לי יש כמה קלפים בכיס
![]()
![]() |
# 70 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
סלביק? עד עכשיו לא הכרתי אותו ביכלל.... ואתה רוצה להגיד לי שלא סיכמנו על כסף? מה דיברנו כל הדרך לחווה? |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|