|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 |
חבר וותיק
|
אוהדי הפועל זה ברור שירצו שירושלים יפסידו.. כי הם חיים מעולם משלהם..
אבל כל השאר.. מה אתם אנטי ישראל.. רציתם שאוהדי קראקוב המכונים "מכסחי היהודים" ישמחו? כאוהד מכבי.. |
![]() |
![]() |
# 62 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פשוט הקבוצה היריבה שלהם מזוהה עם היהודים שם מאז ומתמיד, אז מן המתבקש שהם יהיו נגד היהודים (לא פוליטי והם לא אנטישמים, סתם מריבות ספורט כמו שכולנו מכירים ומעודדים). |
|
![]() |
![]() |
# 63 |
חבר וותיק
|
דווקא אחד השחקנים שלהם אמר שכמו שבבבית''ר לא ישחק ערבי אז אצלהם לא ישחק יהודי
# 64 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המקרה פה זה לא המקרה של פיינורד שמקללים יהודים בגלל שאיאקס מזוהה עם יהודים. אני מצטער לומר לך שהפולנים הם בין העמים הכי אנטישמים בעולם. |
|
![]() |
![]() |
# 65 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אוהדי בית"ר קוראים לנו ערבים, אנחנו אמורים לאהוד אותם? נראה לך שכשבארסה באירופה אוהדי ריאל בעדה? לא. ואם תגיד שזה בגלל ההתפלגויות שם, אז קח אותה דוגמא בין היונייטד לצ'לסי. |
|
![]() |
![]() |
# 66 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שביתר ירושלים בליגת האלופות אני רואה בה גם נציגת ישראל, ככה שביתר הקבוצה הטובה בישראל מושפלת 5-0 זאת גם השפלה מבחינתי לכדורגל הישראלי ולישראל במובן שציינתי קודם. יותר מזה, התקדמות קבוצה ישראלית בליגת האלופות תוביל לגדילת מספר המקומות באירופה לקבוצות ישראליות. עד לפני כמה שנים היה רק 2 מקומות בגביע אופא ומקום אחד בליגת האלופות. הקמפיינים של מכבי חיפה מכבי תל אביב והפועל תל אביב באירופה הביאו למקום נוסף בגביע אופא, גם לקבוצה הזוכה במקום השלישי, מה שמביא ליותר תחרות גם בליגה. נ.ב - הדוגמא של בארסה וריאל לא נכונה, כי הקטלונים שונאים כל מה שקשור לספרד וריאל מייצגת את ספרד והשלטון הספרדי מבחינתם, מדובר פה בייצוג ספרד ולא בייצוג משלהם - קטלוניה. מה שאמרתי זאת דעתי.. לא כלל.. שהפועל בגביע אופא אני גם מאחרוני האוהדים כי אני שונא הפועל.. אבל שזה מגיע לחיפה וביתר שגם לא הכי אוהב אותם בא נגדיר את זה ככה.. אבל עדיין זה ייצוג. ודווקא שהיה הפועל נגד פריס עם כל הפרעות האנטישמיות של אוהדי פריס לפני זה... הייתי בעד הפועל דווקא.. |
|
![]() |
![]() |
# 67 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
פיינורד מקללים? אני יודע שיש אנטישמיות בעולם אני לא טיפש חחחח... אולי גם וילסה, אבל לא ראיתי עד עכשיו שום דבר שהם עשו נגדנו, הכל קטע של להפחיד את בית"ר.... כמה שאני שונא את בית"ר, יש להם את הקהל מספר אחד ברעש. שזה דבר חשוב מאוד, אני בטוח שאם ביתר היו עוברים אותם כולם היו אומרים שזה בזכות האוהדים לא בזכות הכסף של גידאמק.... האוהדים של בית"ר מהיום של ההגרלה חיפשו לעשות בלגאן (שזה דבר מבורך, אני בעד כל עוד אין פצועים)... קיצר ככה זה כדורגל - הכל מעורב, פוליטיקה (נראה עכשיו אוהד בית"ר מדבר על הנושא הזה), כסף, דת ולפעמים סתם מוצאים משהו נוח להיטפל אליו. בכלל, לאוהדי בית"ר אסור בכלל לדבר על גזענות.... די אתם לא מייצגים את המדינה, כולה קנה אתכם בן אדם עשיר שעוד מעט גם יברח מבית"ר... אז נו תשלטו כאן עוד 3-5-5 שנים, יש לכולנו סבלנות... לא יהיה כאן מה שקורה למכבי בכדורסל. עד עכשיו רק מכבי חיפה והפועל ת"א (אני לא אגיד שגם בני סכנין קצת כי ההודעה הזו אנטי בית"ר יותר מדי חחח) ייצגו את ישראל בכבוד, למה? כי יש להם מסורת.... |
||
![]() |
![]() |
# 68 |
נשמה של הפורום
|
המקרה אל אייאקס ופיינורד הוא הפוך ממה שאמרתם. קודם כל הקהל של פיינורד התחיל לקלל יהודים, ואז הקהל של אייאקס החליט לעשות "דווקא" ולהביא את דגלי ישראל וכו'...
למרות שבהולנד בכלליות אין יותר מידי בעיות אנטישמיות.
# 69 |
חבר וותיק
|
במשחק מול יובנס, ראית איזה שלטים היום? "אנחנו מייצגים את הפועל לא את ישראל"
|
![]() |
![]() |
# 70 | |
Winner
|
ציטוט:
אגב גם הנבחרת לא (מייצגת את ההתאחדות המסריחה). |