![]() |
# 61 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תקשיב תרגום זה דבר חוקי זה קובץ טקסט לכל דבר, איך אתה משתמש בקובץ בעיה שלך. האתרים "מעודדים" שיתוף קבצים - זה הבעיה של א.ל.י.ס ובהתחלה בית המשפט טען שיש באתר הורדות לסרטים וזה לא נכון!. |
|
![]() |
![]() |
# 62 | |
חסום
|
ציטוט:
לפני שאתה מפרסם משהו תדע לברר.. לגבי IDOWN גם הם בהליכי משפט ע"י אליס זה רק עניין של זמן כנ"ל הורדות נט.. גם הפרשתה עם סרטים ו EDONKY זה פרשה משנת 2007 החלו המשפטים.. הכל עניין של זמן. Last edited by lib24; 25-02-09 at 14:09.. |
|
![]() |
![]() |
# 63 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לאחר מכן האתר נמכר לאיזה אחד עשיר לפי מה שהבנתי וקראו לאתר voodka.nl, כרגע האתר נקרא httpshare, אין לי מושג מי הבעלים שלו נכון לעכשיו. |
|
![]() |
![]() |
# 64 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 65 |
חסום
|
מזה משנה איך אני יודע אני יודע וזהו...
האתר HTTPSHARE שייך לאלי עמר הבחור שקנה אותו מאלי בזמנו החזיר את הבעלות לאלי... בגלל כל הסיבוכים היו לו עם PMA ו BSA שזה אירגונים גדולים מאוד בחו"ל כשזה חזר לארץ הנושא עכשיו וטיפול של א.ל.י.ס ובישתוף עם PMA ו BSA כיוון שהשרתים לא בישראל. בקיצור זה הכל עניין של זמן ו idown כבר ירדו פעם אחת בגלל אליס מהרשת והם החליפו דומיין בגלל שהדומיין שלהם נילקח ע"י אליס דרך המפעיל שממנו נקנה בוא נגיד שאני מכיר את הסיפור מקרוב... ולשואלים תרגום כתובת או איך שלא תקראו לזה זה דבר עם זכויות יוצרים במיוחד וכאשר זה שייך לסרט כלשהו. זה יצירה סוג של יצירה מישהו שמקבל כסף על זה שהוא מתרגם את הסרטים זה פגיעה ברוח הקניין ובזכויות יוצרים נקודה.. |
![]() |
![]() |
# 66 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אלי כבר מזמן לא בארץ... חוץ מזה ש HTTPSHARE נמצאים במקום שבו ווארז זה כן חוקי..
![]() |
# 67 |
חבר בקהילה
|
מצטער. אבל תחשבו שניה מה היה לפני האינטרנט? מה רע בזמן איכות עם חברים בקולנוע? מי מת מזה?
|
![]() |
![]() |
# 68 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 69 |
הוסטסניון
|
חחחח חזק!!
# 70 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תביעה שכל הסעיפים בא הם חשדות היא מגוחכת ולא רלבנטית. במיוחד במקרה כזה שאפשר לבדוק. בית משפט בחיים לא היה פוסק לזכות התביעה, אם לא היה הוכחות מוצקות שבאתר יש משהו שלטענת התובעים הוא בלתי חוקי. השאלה היא האם כתבויות באמת לא חוקיות. בהתחשב בעובדה שהאתר נקנס ב-180 אלף אז כנראה במחוזי חושבים שכן. ואני לא יודע מי קובע מה תרגום. אבל אם התרגום מעביר את המשמעות של הסרט ושל המילים + התרגום מוצג באתר כתרגום של הסרט אז קשה לטעון שזה לא באמת תרגום של הסרט. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|