|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
הקדוש ברוך ה' =]
|
כמובן כסף זה כסף.
יהודי זה יהודי. ערבי זה ערבי. שרת זה שרת :O
# 2 |
|
חבר פורום
|
רציתי רק לפתח דיון !!!
לא התכוונתי להישמע כזגען, כי אני לא !!
# 3 |
|
חסום
|
ערבים יהודים
-------------- ------------------ מחנכים להרוג גם אצלנו יש כאלה שהורגים מחנכים לגנוב גם אלצנו גונבים מחנכים לשנוא גם אלנו יש כאלה תבינו , לא משנה איזו עדה , או צבע עור , או מבטא , או לא יודע מה , הוא עדיין בנאדם בשר ודם , אתםה חושבים יותר מדי רחוק , זה שיש ערבים בואו נגיד שמחנכים אותם להרוג את היהודים , זה אומר שכולם כמוהם? בדוגרי כולם פה יודעים שאלו שמחנכים אותם להרוג ולשנוא את היהודים הם אלו שחיים בשטחים , עזה , שכם , בית לחם וכו'... תאמינו לי , שהערבים שחיים איתנו בארץ , הערבים בשטחים שהזכרתי , שונאים אותם בדיוק כמונו , יודעים למה ? , אני בטוח שחלק ממכם פה לא יודע למה , אז בואו אני אסביר לכם , הרי הערבים בשטחים , מלמדים ומחנכים אותם רק לשנוא ולהרוג , והעובדה שהערבים , בני העם שלהם , חיים איתנו , היהודים , הורגת אותם , אז מה הם עושים ? מפתחים שנאה גם על פני הערבים - ישראלים שחיים בארץ ישראל , זאת אומרת , למה הם שונאים אותם גם? רק בגלל שהם חיים בארץ ישראל , ולא עושים פיגועים וכו'. ועכשיו לשאלה... אם הייתה לי חברת אחסון , כמובן שהייתי מאחסן אותו אצלי כל עוד האתר לא על הסטה נגד עמים/יהודים , שלא יהיה על השרת חומר פורנוגראפי ושבכללי , לא יעבור על תקנון העסק. שבת שלום. (הטבלה לא יצאה לי כמו שצריך.) |
|
|
# 5 |
|
מנהל ראשי בדימוס
|
ננעל לבקשת פותח האשכול.
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|