|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 71 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 72 |
חבר מתקדם
|
-מה שלא קורה הרבה בתחום ההוסטינג..
# 73 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
משהו יכול להתעסק בתחום חודשיים ולהיות בעל ידע יותר גדול ממשהו שמתעסק בזה שנתיים. הקטע פה הוא גם עמידה בלחץ וחשיבה לוגית נכונה ואדיבות כלפי לקוח. אם השרת נופל נגיד והבנאדם לא יודע איך לטפל בזה אך תוך כמה שעות מעביר את כל הלקוחות לשרת אחר עד שהבעייה תפטר והכל פועל פיקס אז זה לא נורא, למרות שהוא לא הפגין ידע יוצא מן הכלל..... |
|
![]() |
![]() |
# 74 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 75 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 76 |
חבר וותיק
|
אני ממש לא אוהב את הגזענות הזו כלפיי הגילאים!
זה פשוט מגעיל וככה אני גם מזהה את היחס של האנשים שרשמו את זה פה. אני ממש הייתי מתבייש במקום כל אלה שאמרו שילד לא יכול לנהל חברת אחסון. אתם לא מבינים שזאת לא בעיה לקנות ריסיילר לשנתיים במחיר של 1000 שקל ולהתחיל למכור אחסון? אני פשוט לפעמים לא מבין את ההיגיון בדברים והמילים שנאמרות בפורום, כאילו שכולכם בני 5 ! אני בן 15, מנהל העסק NewServ.co.il ובעבר הייתי המנהל של Sg-iL.com ( למי ששמע ). Sg-iL.com הייתה באוויר למעלה מחצי שנה ואז שינינו את השם והפכנו ל NewServ.co.il באופן חוקי. אני רוצה להבהיר לכל אלו שאמרו שילדים לא רציניים! אני בן 15, ומגיל 14 יש לי כרטיס אשראי! כן כן, כרטיס אשראי של ישראכרט! תאמינו או לא, אבל אפילו הבנק סמך עליי. מה שאומר שיש לי גם חשבון עו"ש בבנק. ללא מסגרת. + העסק רשום על שמי. למה אתם החלטתם שילדים בני 14 קטנים מידי? זה פשוט לפעמים קצת מעצבן! אתם (מי שאמר את זה) לא מבינים כנראה כלום וכנראה שגם ששכחתם שעברתם את הגיל הזה, ופשוט שכחתם גם כמה אתם רציתם לעשות משהו ופשוט לא עשיתם, אבל ידעתם שאתם יכולים לעשות את זה על הצד הטוב ביותר! עוד עובדה מאוד משמעותית שאני חייב לציין בקשר לגיל 14: משרדי המע"מ ומס הכנסה ביחד עם רשויות החוק בישראל החליטו פה אחד שיאפשרו לכל נער שעבר את גיל 14 לפתוח עסק פרטי משלו! כיוון שהם הבינו שנערים בני 14 יכולים מבחינה סטטיסטית לנהל עסק. בהתחשב בזה שלא כולם כמובן, ילדים בעלי אינטילגניציה ופוטנציאל גבוה. תכחו זאת בהבנה! ואני חושב שאפשר לחזור לנושא האשכול. תודה, וסליחה על החפירה, הייתי פשוט חייב להבהיר כמה דברים חשובים.
# 77 |
מנהל ראשי
|
סיון,
למה שלא תענה על השאלה שלי בנוגע לבני ה-9 וניהול עסקים? |
![]() |
![]() |
# 78 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 79 |
חבר וותיק
|
גם בן 9 יכול לנהל חברת אחסון, אין לי אישית בעיה.
אני רק חושב שלא יהיה לו איך להתקדם ומספיק כסף להשקיע. אני יודע על עצמי שאני עובד במקום מסודר (לא קשור לעסק) ואני מרוויח כסף על מנת לשדרג כל הזמן שירותים ודברים כאלו בעסק. פשוט מבחינה סטטיסטית כמו שאמרתי מגיל 14 אפשר לנהל עסק בנכונות להצליח. ככה קבעו רשויות החוק במדינה. יש לי גם את הדוגמא אפילו של "משמרות הזהב" כולם מכירים נכון? למה המשמרות דווקא בגיל 12? כיוון שמההגיל הזה המוח מספיק מפותח על מנת לצפות מה יכול לקרות במידה ו.. או מה יקרה אם .. מבין? יש איזו שהיא הגבלה, נכון. אבל זה לא אומר שכל ילד בן 9 לא יכול לחצות את הכביש בבטחה. אותו הדבר פה. ההגבלה מתחילה מגיל 14 עפ"י החוק. אך ילד בן 9 יכול לנהל עסק על שם אביו או אימו, ולתת תמיכה. אני פשוט לא יודע עד כמה יצליח מבחינה כלכלית. זאת התשובה שלי בעניין ואני חושב שהיא הכי מפורטת ונכונה. אני לא צודק? עריכה: תודה רבה טל. יום קסום.
הוסטס - כי זה המקום בו גדלתי... Last edited by Sivang; 26-10-07 at 16:03.. |
![]() |
![]() |
# 80 | |
Авторитет
|
זה הפך לקרב ה"קטנים" נגד ה"גדולים", שום "קטן" לא מסוגל לקבל את העובדה שהוא (הקטן) לא יוכל לנהל חברת אחסון ולהיות מספיק רציני, כל אחד בא עם החברת האחסון שלו ועם הדוגמא שלו לרצינות שזה נהיה כבר בדיחה .. (תופעה ישראלית בולטת השתלטה גם על הפורום הזה).
אבל תבינו דבר אחד, נגיד היום אני (או כל מישהו אחר בן 18-17) רוצה לקנות אחסון אצל חברה כלשהי, למי אתם חושבים שהוא יפנה? לילדים בני 16-12 או ליותר בוגרים 17+ ? התשובה ברורה מראש, אתם סתם שוללים את עצמכם. נ.ב תמיד יהיו את ה"יוצאי דופן" אבל הסיכוי שאני אתקל באחד כזה, זה כמו הסיכוי שישראל תתקיף עכשיו את איראן ..
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|