02-08-07, 19:19 | # 81 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שזה רעיון מצויין.
לא נישארו הרבה פורומים בארץ שמגיעים לרמה של הוסטס. |
02-08-07, 19:21 | # 82 |
חבר מתקדם
|
זה דבר נחמד אבל יש פה הגזמה רצינית
בכל הנושא של ה"חוקים" כביכול לדעתי יותר מידי יש גבול לטעם הטוב
02-08-07, 19:23 | # 83 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אל תגלוש כאן.. אני מסכים שהחוקים נוקשים, אבל אין דרך אחרת למה שנהיה פה...מה לעשות..המשתמשים הביאו את זה על עצמם.... אבל אף אחד לא מכריח אותך להיות פה..אם לא טוב לך, אל תגלוש. |
|
17-08-07, 12:38 | # 84 |
Permanently Banned
|
לפני הכל יש גם פעמים שמנהלים שמנסים לעקוץ או להעליב והם חושבים שהם גדולים עלינו (המשתמשים הרגילים) ושאתה מנסה להחזיר להם (מעצבים מנסה להחזיר לא סתם) אז זה עובר לאזהרה או באן לא מוצדק.
|
17-08-07, 12:42 | # 85 | |
Whatever
|
ציטוט:
להגיד פה ש"המנהלים מנסים לעקוץ" ו"המנהלים עושים בעיות" לא אומר לנו הרבה.
17-08-07, 12:46 | # 86 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כל מנהל חבר של זה וזה ולא יקרה כלום אם מנהל יקלל או יעליב מישהו (למרות שאתם חושבים שמישהו מדווח אף אחד לא ידווח) |
|
17-08-07, 12:50 | # 87 | |
Whatever
|
ציטוט:
קומבינות? צר לי, אבל אם יש כאן מנהל שעושה קומבינות - הוא לא מנהל כאן. ובהמשך למה שאמרת לגבי העובדה שכל מנהל כאן חבר של מישהו והוא לא מזהיר - חחח, אתה יכול לסמוך עלי שלא.
17-08-07, 12:54 | # 88 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אז חבל לי קודם כל. אנחנו ההנהלה עושים פה את מרב המאמצים כדי שמקרים כאלו לא יקרו, ומאמינים שבחרנו אחרי סינונים רבים באנשים הנכונים לניהול ושהם רק יגדילו את הוסטס למעלה. אם ראית פעם מנהל מתנצח על משתמש (או עליך), הדרך הפשוטה היא לשלוח לי (או לדניאל/ אלמוג) אימייל ואנחנו מבטיחים לטפל בזה. אם זאת עוד דרך להתלונן על שיטת הניהול שלנו (נוקשה אולי לעומת קהילות אחרות), אין על זה מו"מ יש לנו את השיקולים שלנו. |
|
18-08-07, 16:18 | # 89 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני שלחתי פה פעם לאחד הראשיים הודעה פרטית עם צילום של הודעה פרטית שבטעות נשלחה אלי על ידי מנהל בפורום פה.. שבהודעה הזאת הוא "התנצח" עלי... שוב דבר לא נעשה מאז, אפילו תגובה בחזרה לא קיבלתי. |
|
18-08-07, 16:52 | # 90 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אישית לפעמים לוקח לי הרבה זמן להסתכל על הה.פ. באימייל אני כל יום (גם אם אני לא פה, דרך הנייד אני מתחבר לשם). |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|