![]() |
# 81 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אולי תראה את הנושא כפי שאני רואה אותו. |
|
![]() |
# 82 |
חבר פורום
|
סליחה בן חשבתי שאמרת שסידרת את זה עם אלעד
|
![]() |
# 83 |
אקס מנהל
|
עכשיו כל מה שנותר זאת ביקורת של גלעד...
Last edited by Dima; 23-12-05 at 18:06.. |
![]() |
# 84 |
חבר וותיק
|
וואו מישהו אחד פירסם ביקורת ועכשיו עוד עשרים מפרסמים טוב מקווה שמשה באמת לא רמאי ושהכל יסתדר .
יום טוב, נבו. |
![]() |
# 85 |
הוסטסניון
|
מה אתה אומר אה דימוש?..
![]() שמישהו התקשר לגלעד ויגיד לו להגיב.
אקס מנהל
|
ציטוט:
ובן, אם אתה אכן תגיש עליו תביעה, אתה תהיה הבנאדם שאני הכי מעריך בהוסטס, ואני רציני לגמרי. |
|
![]() |
# 87 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני דווקא מבין את זה אחרת...היחס שהוא נותן ללקוחות והשקרים שלו לא מועילים כל כך בשבילו אני הצעתי לו להשתפר בעניין הזה... ובאמת יש סיבה שתקבל את זה כאילו אני כחברה מתחרה מנסה להפיל אותו אבל אם תחשוב לעומק אני נותן לו דווקא עצות להשתפר באותו זמן שאני אומר שהוא לא מתנהג בסדר. |
|
![]() |
# 88 |
משתמש - היכל התהילה
|
משה אמרתי לך פעם אחת לא לערב אותי וכנ"ל לך גם סלביק, נמאס לי ממשה לא מתכוון בכלל להתייחס למשה הוא לא שווה את הזמן שלי...
ורק לידע כללי משהו הציע להביא לך מכות, למזלך אני לא אוהב ליישב ככה מחלוקות. וזה הפעם האחרונה אני מקווה שאני יצטרך להגיב בכלל אליך. אני מבקש בכלל לא לערב אותי בשום תגובה שנוגעת למשה או דיגיטק! יבגני |
![]() |
# 89 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ומשה אתה פשוט הורג אותי מצחוק! הטימטום שלך זה משהו ... |
|
![]() |
# 90 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא דיברתי איתו כבר המון המוזן זמן... שכחנו אותו חח... ומשה מכיר את הבן אדם שרצה להביא לו מכות... אל תדאג... ואדים עוד פעם אחת אתה תערב אותי או תשלח לי הודעה באשכול שנוגעים למשה או דיגיטק ואני יתחיל לחלק הזהרות, אני לא רוצה להיות חלק מהאשכול הזה, יש לי מה לעשות חוץ להכנס לויכוחים דביליים. יבגני |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|