|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 81 |
חבר וותיק
|
אני נחשב אצלך בתור מה? בתור היוצא דופן? סתם אני רוצה לדעת..
# 82 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 83 |
חבר וותיק
|
תודה. אבל בכל מקרה לא תמיד צריך להכליל את כל ה"קטנים" כלא "נחוצים" .. חלקם מבינים הרבה יותר מאנשים בני 19-20 שגם בעסק הזה.
# 84 |
חבר בקהילה
|
בורות זה לא תואר כבוד ...
גזענות, מכוונת רק בהפלייה על רקע גזעי - אתה מתכוון לשובניזם, שהוא הפלייה על רקע אחר (מיני או שלא).
# 85 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
א. ישראכרט עולה בערך 55 שקל לשנה וזה ממש לא סיפור להוציא ישראכרט מהסיבה הפשוטה שאתה בן 14\15 ובכל מקרה אחד ההורים שלך חתום ערבות על החשבון ככה שכל מה שיהיה נופל על האחריות של ההורים שלך. ב. גם במעמ ובמס הכנסה אתה אומר גיל 14, אבל גם פה אתה צריך את אחד ההורים שלך שיחתום למה זה בדיוק ? בגילאים ההאלה יש כל כך הרבה דברים , וכל כך הרבה דברים משתנים שאין מה לעשות רק הזמן יגיד. ולגבי איכות כן כמה שזה נשמע מגעיל, אני לא חושב שהשרת שלך מתוחזק טוב יותר משרת שמתחזק אותו טכנאי שרתים אמיתי שעבר קורסים של הסמכה בניהול רשתות (MSCE ודומיהם) ו\או קורסים כאלה ואחרים. בנוסף יש גם את העניין של השירות הצבאי שאתה עדיין רחוק מאד ממנו. אתה יכול לדבר עד מחר אבל ביינתיים, כדאי שתלמד מה זה גזענות ומה זה אפלייה, מושגים שאף אחד מהם לא תקף לכל הנושא המדובר.
![]() |
# 86 | |
Авторитет
|
צר לי לאכזב אותך אבל אין חיה כזאת .. (מתנצל מראש עם מישהו נעלב, אבל הסיכויים שקיימת חיה כזאת זה כמו הסיכויים שהזכרתי בהודעתי הראשונה).
![]() |
![]() |
# 87 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני דיברתי על סיוון כבן אדם, כבעל עסק שהייתי אצלו עד לא מזמן - כל הזמן עזר וענה לכל שאלה שלי ולכל בקשה שלי, גם אם הוא היה עסוק באותו רגע - מייד הוא התפנה בשביל לעזור לי! לא משנה כמה שיגעתי אותו - תמיד הוא עזר לי, בכל שעה ובכל מצב!!
![]() |
# 88 |
חבר בקהילה
|
"אין חכם כבעל נסיון." - זה מה שיש לי להגיד על נושא הגיל...
לגבי שאר הפרמטרים: 70 אחוז פרסום, 30 אחוז כל השאר.
# 89 |
הוסטסניון
|
זה מצחיק, כי זה נראה עכשיו כמו קרב של סיוון נגד 5. כל השאר שחשבו כמו סיוון כבר לא מגיבים.
וסיוון, נו באמת, תעשה טובה - אתה בחיים לא תשים את הכסף שלך אצל ילד בן 9, אתה גם תצחק לו בפרצוף שהוא יציע לך. |
![]() |
![]() |
# 90 |
אחראי פורום
|
סיוון הוא היחיד שלא וויתר, פשוט כל התומכים בדעתו של הסיוון וויתרו מראש-כי סטיגמות אי אפשר לשנות.
תקראו את ההודעות שלכם, אתם מצחיקים. "הייתם נותנים כסף לילד בן 9?" זה הסיבה שלכם, לשאלה מה עדיף, חברה עם מבוגרים-או יותר צעירים. אפשר להגדיר את זה ככה: שואלים אותך מה זה "ריצה", ואתם תענו, "ריצה זה לרוץ". ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|