הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
24-10-11, 13:03 | # 1 |
חבר על
|
עזרה|mod rewrite בקובץ web.config על שרת windows
שלום, אני נמצא באחסון שנמצא על שרת ווינדוס, עד היום השתמשתי בקובץ htaccess כדי לעשות rewrite בurl מכיוון שהייתי על שרתי לינוקס.
כרגע אני נמצא על שרת ווינדוס ונאמר לי שאפשרי לעשות גם אותו דבר רק עם קובץ בשם web.config, אשמח לשמוע עוד ממי שמכיר ומבין איך ניתן לעשות rewrite בurl בעזרת web.config, תודה! |
24-10-11, 20:23 | # 3 |
חבר על
|
זה הרי היה ברור שיגיע הציניקן שיכתוב את ההודעה הזאת.
אז בוא תסביר לי למה בכלל הפורום ״תכנות״ קיים?אולי ימחקו אותו וכולם ישתמשו בגוגל.. וברצינות עכשיו, אם הייתה מגדיל ראש אולי הייתה חושב על זה שכן חיפשתי בגוגל, ובאמת שלא קצת ואני עדיין מחפש. פשוט לא מצאתי משהו מועיל שעזר, נסתי כבר כמה דברים שמצאתי כלום לא הצליח ורוב הדברים שמצאתי באנגלית אז זה פחות עזר. תודה בכל זאת על הרצון לעזור |
24-10-11, 21:56 | # 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אתה שואל שאלה כללית מדיי ולכן קיבלת תשובה מתאימה בהחלט.
אם ניסית, אתה אמור להציג את הקובץ שהגעת אליו ולא עובד. כמו כן יפה יהיה לראות את הקובץ ה-htaccess ממנו אתה מנסה להמיר. אם תדע לשאול את השאלה שלך נכון תקבל תשובה לרוונטית. במידה ואתה שואל שאלה כללית בלי אפשרות לתשובה יותר טובה מ"חפש בגוגל", למה אתה מצפה? ובאשר לשאלה למה קובץ תכנות קיים, אשמח לענות: הפורום הזה קיים לדיון עזרה הדדית בין מתכנתים (ברמות השונות) לפיתוח צורות חשיבה טובות יותר, עזרה עם קודים שלא עובדים, התעדכנות בנשואים החמים היום בתחום וכו'. |
24-10-11, 22:27 | # 5 |
חבר על
|
למרות שאני יכול לענות לך גם בצורה ״חכמה״, לסתור אותך ולהוכיח אני מעדיף שלא לפתח את זה.
אני יותר מאוחר יכתוב בצורה ספציפית יותר עם קוד קודם ב.htaccess למרות שאנ בטוח שהייתי מספיק מפוקס על הנושא והוא לא כללי מדי. בכל מקרה תודה על הרצון לעזור ולגרום לי להבין, אשמח אם לא תגיב פה יותר אם זה לא עוזר בהקשר לשאלה שבנושא בבקשה. לילה טוב |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|