08-12-08, 02:55 | # 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
בקשר לתוכנת direct admin
שלום, אני חדש בתחום,
יש לי שרת בחווה של 012, מותקנת עליו תוכנת windows server אבל גם WAMP (אפצ'י ו- MYSQL), מכיון שהוא מיועד לאתרים שלי בלבד שחלקם ב-ASP וחלקם ב-PHP. כרגע אין תוכנת ניהול לשרת ואני רוצה להתקין עליו את direct admin http://www.directadmin.com הצרכים שלי הם רק לפתוח מתחמי דומיין חדשים ולפתוח עבורם בסיסי נתונים, זה הכל. האם לא תהיה לתוכנה בעיה עם מערכת windows? והאם היא תוכל להתמודד עם שרת שיש עליו ASP, PHP ביחד? תודה לעונים. |
08-12-08, 10:18 | # 3 |
עסק רשום [?]
|
לידיעתך direct admin היא בתשלום
אתה חייב לרכוש רישיון בכדי להפעיל אותה
08-12-08, 11:32 | # 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה טיפה מטורך לשלם בשביל פאנל ניהול.. בקיצור, על WINDOWS הפאנל לא יעבוד רק על Linux. המשך יום נעים, יורי. |
|
08-12-08, 12:16 | # 5 |
עסק רשום [?]
|
עדדין זה שווה את ה299$ במקום 29 דולר לחודש
במידה ויש לו שרת בחווה אז בתוך שזה יהיה שם מעל שנה ותעשה את החישוב כבר 29$ ל10 חודששים של השכרה זה כבר עדיף לקנות את הללא הגבלה לי גם יש את הריושיון ללא הגבלה את העידכונים עדיין תמיד מקבלים
08-12-08, 15:30 | # 7 |
חבר על
|
Plesk , cPanel, Helm
שלושתם פאנלים נהדרים , אני הייתי הולך על Plesk הכי מסודר והכי נוח אבל אומרים שcPanel יותר מתקדם. לשלושתם צריך לרכוש רשיון עם אני לא טועה, הבחירה שלך.
08-12-08, 16:29 | # 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
plesk, כבר רצת עם פאנל כזה דניאל. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
asp, direct admin, php, שרת |
|
|