30-01-17, 20:43 | # 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
בקשה לאחסון אתר
שלום רב,
לאחסון 2 אתרים מבוססים וורדפרס, התנועה בהם אפסית, באחד מהם יש שימוש בכתובת מייל עם הדומיין.. מחפש אחסון לטווח ארוך, בפעימה ראשונה אני משלם ל3 חודשים ואני מבקש העברה של הקבצים מהחברה שאני מאוחסן בה בחו"ל (fastcomet) אליכם, הם עושים שיטת מצליח מאוד טובה כנראה, הם טוענים שיש קבצים זדוניים באחסון ומסכימים לשחרר אותו רק אם אני אשלם על בדיקה מקיפה לאבטחה מהחברת בת שלהם. מיידי מבחינתי עוד היום תודה
01-02-17, 23:28 | # 4 |
חבר על
|
סך הכל שני אתרי נחיתה קטנים.. ותיבת מייל שהנפח שלה לא גבוה במיוחד, נגיד 50 מגה לאתרים ו200 מגה למייל זה טוב.
וכן יונתן - תתפלא, ניקיתי את כל הקבצים, הוורדפרס הכי מעודכן, ולאחר ניקוי ובקשה שיורידו את החסימה שלהם (הם מורידים את האתר מהרשת) - הם פתאום טוענים שעדיין לא ניקיתי את כל הווירוסים (ופתאום צצו קבצים שלא היה קודם) - ושוב אומרים לי שהדבר היחיד שיעזור לי זה לקנות שירותי פרימיום מחברה לניקוי אתרים וורדפרס. הייתי אצלך קרוב ל3 שנים מאוחסן (אולי יותר), פעם אחת לא היה לי וירוס באתרים. במידה ותוכל להעביר לי גם את האתרים אליך אני אשמח אני אצור איתך קשר. תודה
05-02-17, 08:43 | # 6 |
עסק רשום [?]
|
אחסון 250MB
תעבורה 25GB דומיין אחד סאב דומיינים ללא הגבלה מסדי נתונים ללא הגבלה חשבונות דוא"ל ללא הגבלה חשבונות FTP ללא הגבלה 15 ש"ח / חודש hostarltd@gmail.com 054-3536-304
07-02-17, 18:07 | # 7 |
עסק רשום [?]
|
תתקין פלאג אבטחה בוורדפרס, תסרוק, ותראה עם זה מוצא לך משהו חשוד, תוכל גם לשתף אותנו ונראה עם יש לך קוד זדוני ששתלו לך באתר.
במידה ויש לך משהו זדוני בקוד זה כבר לא משנה עם תעבור חברה כי אתה תמשיך לנדוד במידה והאתר שלך עושה בעיה כלשהי לשרת, עדיף למצוא את הבעיה מאשר לעבור כל הזמן חברת אחסונים.
11-02-17, 21:48 | # 8 |
עסק רשום [?]
|
שלום, אשמח אם תיצור איתנו קשר ונוכל לספק לך את החבילה המתאימה וכמובן גם לעשות סריקה לאתר שלך.
אנו מפעילים ממשק ניהול Plesk המספק לך את כלל הודעות האבטחה במערכת Wordpress. יצירת קשר: אימייל: sales@cloudbiz.co.il טלפון: 073-744-0008
|