הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
03-04-10, 17:21 | # 1 |
חבר וותיק
|
עיצוב | 2 גרסאות של חברת שרתי משחק תנו בתגובות
אוקיי, הכנתי 2 גרסאות לחברה לשרתי משחק.
1. לבן: http://www.siz.co.il/my.php?i=zqdmx4q0mmwo.png איך? מה לשפר? בכללי יצא יפה? 2. כהה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yz0mtwummnmy.png איך? מה לשפר? בכללי יצא יפה? חשוב לציין! זה עיצוב אתר רישמי שני שלי! אני יותר אהבתי את הלבן... תודה לכל מי שעוזר לי להתקדם ומגיב באשכול
בברכה, מאור. מייל: maorgetter@gmail.com מוזיקה לעסקים | מוזיקה לבתי קפה | מוזיקה למסעדות מסיבת אוזניות | מסיבות שקטות | אוזניות לאירועים Last edited by MaorGetter; 03-04-10 at 17:29.. |
04-04-10, 00:59 | # 2 |
חבר חדש
|
היי.
אמת היא שאני מתכנת (עסק), לא מעצב. מה שכן, אם אתה אומר שזה עיצוב רשמי, הייתי משנה אותו. הוא לא משדר איכותיות לצערי. |
04-04-10, 08:58 | # 3 |
חבר וותיק
|
חח לא הבנת אותי, אני אוהב להתחיל אתרים ולא לסים..
זה פעם שנייה שאני מתחיל אתר ומסיים עד הסוף. זה לא הולך להיות אתר רשמי.. שיהיה לכל הקהילה שבוע טוב
07-04-10, 11:00 | # 4 |
חבר חדש
|
לדעתי עיצוב לא מקצועי מספיק בשביל להריץ עליו אתר.
תנסה לעבוד על עוד עיצובים לפני שתעלה אותם על אתרים. |
10-04-10, 22:08 | # 5 |
חבר בקהילה
|
לא מקצועי מספיק, יותר תמונות של משחקים אולי
|
12-04-10, 19:22 | # 6 |
חבר בקהילה
|
א. אין פרופרציות בין הבלוקים והטקסטים
ב. הלוגו משדר אי מקצועיות ג. תסדר את התמונות במיוחד את הימנית תוריד אותה טיפה לבאר, תוסיף לרקע עוד כמה תמונות. בהצלחה |
12-04-10, 20:30 | # 7 |
חבר וותיק
|
אוקי תודה רבה קיבלתי את מה שרציתי..
נא לנעול!
14-04-10, 22:21 | # 8 |
חבר חדש
|
אי סימטריות
פונט נוראי ממליץ לך למצוא אתרי השראה |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|