25-11-10, 18:48 | # 1 |
CEO at Foxfort Ltd
|
חוקיות של אתרי צפייה ישירה
רציתי לדעת קצת על נושא החוקיות של אתרי צפייה ישירה (אתרים אשר מאפשרים לצפות בהם בסרטים וסדרות מתוך MegaVideo למשל) -
האם אני לוקח על עצמי סיכון בכך שאני מפעיל אתר כזה בישראל? האם אני מסתכן בתביעה מגורם כלשהו? האם אין מה לדבר בכלל על AdSense ואני מסתכל על פרסום בשירותים כגון קליקוסמדיה בלבד? האם כדאי בכלל להתעסק בתחום הזה (אם מישהו עם אתר כזה יודע על % הקלקות על פרסומות זה יהיה נחמד). תודה
26-11-10, 07:28 | # 2 |
חבר על
|
לפי מה שקראתי אתר כזה לא חוקי ,אבל אני לא עו"ד.
|
26-11-10, 09:58 | # 3 |
חבר חדש
|
לפי מה שאני יודע זה חוקי לחלוטין!
|
26-11-10, 10:42 | # 4 |
חבר וותיק
|
לפי מה שאני יודע...
אם באמת בא לך לבסס את העתיד המשפטי שלך על עצות מפורום באינטרנט של נערים בגיל ההתבגרות.. אז מצבך רע. גש לעורך דין מומחה בענייני אינטרנט ותדון על זה איתו.
26-11-10, 10:45 | # 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
מומלץ לגשת לעורך דין מומחה. כדאי לשלם כמה מאות ש"ח מאשר לשלם עשרות אלפי שקלים. |
|
26-11-10, 11:10 | # 6 | |
CEO at Foxfort Ltd
|
ציטוט:
פעמים רבות אני מאוד מרוצה מהתגובות ומהדיעות שאני מקבל כאן מחבר'ה שמתעסקים בתחום - רבים מהם גם הרבה אחרי גיל ההתבגרות. ומצבי פשוט מצויין, דרך אגב. לצורך העניין - אנו עובדים באופן שוטף במספר עסקים עם אחד ממשרדי עורכי הדין הטובים בארץ לדעתי (אגמון). רציתי לשמוע דיעות מאנשי הוסטס גם ואני חושב שזה לגיטימי, כך שאבקש לנסות ולהמנע מתגובות מסוג זה - תודה רבה (:
ברכה Last edited by Dennis Ray; 26-11-10 at 11:32.. |
|
26-11-10, 12:10 | # 7 |
חבר על
|
אני יודע שזה לא חוקי מהסיבה הפשוטה שיוטיוב מורידה סרטונים עם זכויות יוצרים.
אני חושב שאפשר ללמוד מהמקרה הזה. |
26-11-10, 15:48 | # 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתרי צפייה ישירה הם אינדקס לסרטים ולא מאחסנים אותם, אלא מגהוידאו. עפ"י ההגיון, במידה ותרצה להוריד את הסרט מאתר צפייה ישירה תצתרך לפנות למגהוידאו לא?
|
|