26-07-08, 17:53 | # 1 |
חבר בקהילה
|
רישום עסק?כיצד?
שלום אני ראיתי כמה מדריכים לפתיחת עסק {הרישום}
יש מלא ואני לא מבין מה צריך לעשות צריך למלאות טופס לשלוח למס הכנסה.. לא הבנתי כלוםםםם |
26-07-08, 19:40 | # 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
באמת שיש מספיק הודעות בפורום הזה, וכולן ברורות ומובנות.
אם לא הצלחת להבין, צלצל למס הכנסה אין מי שיסביר לך יותר טוב מהם. |
26-07-08, 20:44 | # 3 |
חבר בקהילה
|
היה פה פעם מדריך ממש טוב לזה...
אני לא מוצא... |
27-07-08, 18:46 | # 4 |
חבר בקהילה
|
שלום dnsyo,
כמה שאלות בשבילך, 1) בן כמה אתה? יש לך תעודת זהות? 2) יש לך חשבון בנק? במידה ויש לך את כל הנ"ל אז עלייך לקחת את הדפים שפתחת את חשבון הבנק, מספר חשבון וכו', ואת תעודת זהות. אתה הולך למס הכנסה, תבדוק את המקום הכי קרוב אלייך, ומשם אתה אתה פותח את התיק שלך במס הכנסה אתה מוסר להם את הצילומים של חשבון הבנק ושל תעודת הזהות ויפתח לך חשבון אני מקווה שעזרתי לך במשהו, סליחה מראש על חוסר הידע שלי בקשר לפתיחת עסק. הערה חשובה : במידה ואתה הולך להתגייס אתה חייב אישור מיוחד מהצבא. המשך יום נעים. |
28-07-08, 16:55 | # 5 |
עסק רשום [?]
|
נמאס לי מאנשים שמבלשטים.. אם אתה לא יודע, אתה לא חייב להגיב.
לא חייב שום אישור מיוחד מהצבא אלא אם כבר התגייסת. אם התגייסת, אתה לא יכול לפתוח עסק גם עם אישור עבודה(אפשר לעשות את זה מתחת לפני השטח אבל אם תופסים אותך, חבל מאוד על מה שישאר ממך). אם עוד לא התגייסת ואתה פותח עסק, אתה מגיע איתו לצבא, לא קורה כלום, חוקי וכשר למהדרין. |
28-07-08, 22:59 | # 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שנאמר.
יש מספיק הודעות בפורום על הנושא הזה.. בוא נשקיט את הנושא הזה חודש והבא שיפתח אשכול שקשור לנושא הזה ולא יקרא טוב טוב את הפוסטים הקודמים.. לא נהיה רחמנים כלפיו. נעול.
|
|