הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
19-10-08, 00:57 | # 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה|קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיה...
שלום,לפני כיומיים קניתי מחשב חדש,עכשיו היה בו כרטיס מסך חצוני,החלטתי לוותר עליו כי המחשב הוא לא למשחקים וכאלה אז אמרתי שנסתפק בחיבור המסך המובנה של הלוח אם...
עכשיו שבאתי לחבר את המסך והפעלתי את המחשב שומעים את הצפצוף הפעלה והכל אבל לא רואים מסך,רואים מסך שחור,עכשיו המסך הזה עובד במאה אחוז... והכל.. וגם ראיתי שאני מכבה את המחשב גם הנורה של המסך מראה כאילו הוא מכובה,וכשאני מדליק את המחשב אז הנורה של המסך מראה כאילו הוא דלוק,רק שרואים שחור. שהתקשרתי לחבר שלי הוא אמר לי שזה בגלל שאסוס מצריכה התקנה קודמת של הדרייבר שלהם... עכשיו נראה לי טיפה מוזר הרי איך אני אתקין אם אני לא רואה כלום? והוא אמר לי שצריך לחבר כרטיס מסך חיצוני להתקין מערכת הפעלה ואז את הדרייבר,השאלה שלי האם בעצם דבר כזה הגיוני? כי זה נשמע לי ממש לא הגיוני הרי מה ההגיון פה,אם יש כרטיס מסך מובנה אבל אי אפשר להשתמש בו... ואת מפרט המחשב אפשר לראות ב http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash זה המחשב ההוא שעולה 1515 ש"ח,רק שמהמפרט הזה הורדתי את כרטיס המסך... |
19-10-08, 01:13 | # 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כנראה שלא חיברת כמו שצריך. תווודא שלא חיברת את הכבל הפוך.
|
19-10-08, 04:03 | # 3 |
חבר על
|
1. תוודא שהכבר מוכנס כראוי.
2. יכול להיות שהביאו לך פגום? 3. אם לא פועל, קח את המחשב לחנות שיסדרו לך. |
19-10-08, 09:17 | # 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
כרטיס מסך מובנה בלוח האם עובד גם בלי הדרייבר.
בדיוק כמו שכרטיס מסך של PCI-EXPRESS עובד בהתחלה כשאתה מפעיל את המחשב ומתקין את הוינדוס בלי דרייבר. כפי שאמרו, וודא שהכבל מחובר כראוי והתחל בהתקנת הוינדוס. אם לא יילך ואתה עדיין לא רואה כלום, גש לחנות. בהצלחה. |
19-10-08, 09:28 | # 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תבדוק שהוא פעיל ב-BIOS.
|
19-10-08, 09:55 | # 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
19-10-08, 10:00 | # 7 |
משתמש - היכל התהילה
|