הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
28-11-08, 19:17 | # 1 |
חבר על
|
האם יש אפשרות לדעת מהו ספר הכניסות לאתרים אחרים ברשת?
האם יש אפשרות לדעת מהו ספר הכניסות לאתרים אחרים ברשת? הכוונה לאתרים שלא בבעלותי...
28-11-08, 20:31 | # 2 |
חבר וותיק
|
אני לא מאמין.
אבל נחכה לשמוע עוד תגובות
28-11-08, 20:54 | # 3 |
חבר על
|
לא, אי אפשר לדעת.
יש כמה אתרים שנותנים הערכה אבל הם לא ממש מדוייקים. |
28-11-08, 21:05 | # 4 |
חבר על
|
אוקי...
א)ע"פ מה הם קובעים את ההערכה? ב)אפשר לקבל לינק לאחד מהם?
28-11-08, 23:19 | # 5 |
חבר מתקדם
|
אני מצטרף לשאלה. האם יש איזה שהיא דרך לקבל אינדיקציה כללית לגבי כניסות לאתר מסויים? (דרך אחד מהכלים של גוגל למשל..?)
29-11-08, 10:12 | # 6 |
חבר על
|
זה תלוי בבעל האתר, יש כאלה שמפרסמים וכאלה שלא.
כדי להגיע לסטטיסטיקה נכונה יש צורך לשים script באתר. אבל תוכל לבדוק על פי מדד pagerank ואלקסה. |
29-11-08, 12:53 | # 7 |
חבר על
|
יש אתרים שמפרסמים הערכה כמו שרשום, לדעתי ההערכה כזאת;
כמו אלקסה שיש להם טולבר ועל פי זה הם אומדים את המיקום של האתר ככה האתרים האלה, נגיד ול 1% מגולשי האינטרנט יש את הטולבר אז ברגע שאחד מ1% נכנס לאתר זה מכניס אותו לסטיסטיקה, וככה כל משתמש טולבר מיצג 1\100 מגולשי האינטרנט. (ככה אני בכל אופן הייתי עושה את זה) |
29-11-08, 19:19 | # 8 |
חבר מתקדם
|
לפעמים אנשים נרשמים לחשבונות כמו HITSTATS או eXTReMe Tracker והם עושים את החשבון גלוי לכל, גם אם הם לא שמו קישור מהעמוד שלהם תמיד שווה לבדוק...
אלקסה זה מדד מטומטם מאוד, אל תעז להתחשב בו... |
29-11-08, 19:35 | # 9 |
Winner
|
לאתרים גדולים אפשר לדעת עם google trends.
30-11-08, 18:57 | # 10 |
חבר מתקדם
|
יש הערכה מאוד לא מדויקת, דירוג אלקסה.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|