23-05-09, 20:58 | # 1 |
חבר וותיק
|
מה ההבדל בין SAP2 ל SP3 ל SP1
אהלן
מישהו אמר לי שהמחשב שלי מקבל רק SP1 (ווינדוס) משהו עם הלוח אמ מחייב את זה ובאמת שניסיתי להתקין ווינדוס XP עם SP1 זה לא עבד האם שאני יתקין SP3 זה יהיה טוב? הכוונה האם זה מכיל גם את SP2? ובכלל מה ההבדל בניהם תודה |
23-05-09, 22:37 | # 2 |
חבר וותיק
|
ההבדל בין חבילת שירות 1 לחבילת שירות 2 היא משמעותית לדעתי
חבילת שירות 3 זה סכ"ה עוד תיקוני אבטחה בעיקר ותיקונים לכמה באגים אם אני זוכר נכון. במחשבי PC ב5 שנים האחרונות לפחות מאז עידן מעבדי ה HT ועד למע' ויסטה הלוח אם הוא לא פונקציה של איזה מע' הפעלה לשים. זה שאלה של ביצועים. רק במקינטוש אתה לא יכול לשים סתם מערכת בגלל מלא סיבות... חלק מהן זה הסוג חומרה. שורה תחתונה אין דבר כזה שאתה יכול להריץ XP SP 1 ולא XP SP 2 V זה כמו שהמחשב שלי יכול ליהנכס לפורום הוסטס רק בין השעות2 ל-4 .
28-05-09, 14:42 | # 3 |
חבר חדש
|
זה רק עדכונים
זה רק עדכוני אבטחה, עדיף את SP3, ומחשב שיהיה כבד עליו SP1 - ירוץ עליו SP3 בצורה יותר קלה.
|
28-05-09, 15:34 | # 4 | |
Авторитет
|
זה הולך לפי הסדר נראה לי. אתה לא יכול להתקין SP2 ללא SP1. אחרי הכל, זה חבילה על חבילה.
28-05-09, 15:48 | # 5 |
חבר וותיק
|
אם כבר הקפיצו אז אני יגיב...
ההבדלים בין SP1 ל - SP2 הם לא רק עדכוני אבטחה. אבל בין SP2 ל-3 זה רק עדכוני אבטחה. וברוב המקרים כשאתה מתקין מערכת הפעלה עם SP2 אז כולל בתוכו כמובן את קודמתה. או כאשר תבצע Windows Update הוא ישלים לך ל SP3 תרצה או לא תרצה
|