הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
23-06-08, 22:29 | # 1 |
חבר וותיק
|
נתקעתי באמצע עיצוב, עצות להמשך?
אני אחרי פרישה מאוד ארוכה, אולי כמה וכמה מכם זוכרים אותי...
אז להנאתי התחלתי שוב לעצב, ואתמול התחלתי עיצוב חדש - http://www.keep.co.il/out.php/i11294_.jpg אין לי ממש רעיונות איך להמשיך אותו, רק מי שמעוניין לעזור שיגיב, תודה... על הדרך תוכלו לפרגן בביקורת. Last edited by Tal.M; 23-06-08 at 22:45.. |
24-06-08, 00:43 | # 2 |
חבר מתקדם
|
קודם כל עצה בסיסית שאתה עושה מקום שבו כביכול אמור להיות מקום לטקסט תשים טקסט אמיתי בגדלים ריאלים (אפשרי לקחתת מאתר כלשהו.) ולא טקסט כמו: "דוגמא דוגמא דוגמא..." כי זה לא עושה טוב בעין וברגע שאתה משתמש בטקסט כביכול "אמיתי" זה נראה טוב יותר וככה הלקוח / אותו אדם שצופה בעיצוב יכול בערך לדעת איך העיצוב יראה פחות או יותר אחרי תכנות.
בהצלחה... |
24-06-08, 12:43 | # 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל הטקסט TALM זה שלא יעתיקו / יקחו השראת יתר. אבל אני מדבר על איך להמשיך אותו. |
|
24-06-08, 13:26 | # 4 |
חבר מתקדם
|
תקטין את התפריט הוא ענק
הענן הזה שמאחורי ה HomePage תוציא אותו ופשוט תעשה את זה בצבע כדי שזה יראה שזה העמוד שאתה נמצא בו עכשיו הבאר יפה מאוד תוסיף אולי גם תפריט משני שיהיה בצד, הודעות אחרונות מהפורומים, אולי מין באר פלאש כזה באמצע העיצוב, ההורדה הכי פופלרית, תזרום עם העיצוב עריכה: אין לוגו בהצלחה Last edited by Game; 24-06-08 at 13:28.. |
24-06-08, 22:51 | # 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
25-06-08, 07:51 | # 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לעתיק לא חושב שמישהו יעתיק, לקבל השראה זה כבר לא קשור לכל הטקסט שתרשום על כל העיצוב.. חוץ מזה שהעיצוב בנוי מ לוגו/תפריט/ובלוקים - הכל סה"כ פשוט. סתם נקודה למחשבה להבא. לא צריך לבוא וליסחף שיבואו ויגנבו. יודע שאני העמקתי בזה אבל אנשים פה קצת פרנואידים לגבי הדברים שהם יוצרים, בצדק, אבל לדעת לשים את הקו בין להפציץ את העיצוב בטקסט לבין לשים פשוט ריאלי שלא יהרוס תאת העיצוב. ולעצות להמשך.. ההתחלה נחמדה, הייתי מוסיף עוד בלוקים למטה.. אולי מקטין מעט את התפריט, מוסיף בלוקים בצד ימין, כמו אלו שבצד שמאל... מוסיף קצת מברשות בתפריט שישתלבו טוב.. ואת הלוגו קצת עושה יותר בהיר..או תמונה אחרת קצת יותר ברורה. |
|
25-06-08, 11:04 | # 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לגבי עניין הפראוניאדי, העתיקו ממני מס' פעמים כבר, אני עושה זאת ע"מ למנוע אי נעימות וכו'... |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|