הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
22-01-06, 14:26 | # 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה קטנה אל גוגל אדסנס
העם זה באמת נותן לך כסף לפי הכניסות
עם כן אז איך?! דרך Paypal |
22-01-06, 14:27 | # 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי איך בכלל נרשמת הם לא מקבלים אותי איך אני פותח אתר באנגליץת בעע ועוד אני צריך לשבת עליו
למה הם לא תומכים בעברית יאלה |
22-01-06, 14:29 | # 3 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
תשתמשו בקידוד UTF-8 אם כל כך קשה לכם האנגלית
|
22-01-06, 14:30 | # 4 |
חבר מתקדם
|
ראיתי כמה הודעות פה
פשוט תמצא שאתה רוצה לפתוח אליו אתר בהתחלה תעתיק את התוכן מאמרים באנגלית שתקבל אישור תחזיר את האתר לעברית |
22-01-06, 14:32 | # 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ניסיתי עם הקידוד הם עלו עליי....והם לא בודקים אחרי זה אם החזרתי לעברית? זה כאילו הם זורקים כסף
|
22-01-06, 14:33 | # 6 |
חבר מתקדם
|
לא יודע תשאל למי שעובד
אני רק שואל עם האתר באמת מספק כסף ואיך |
22-01-06, 14:42 | # 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הוא כמובן לחיצות על הפרסומות. יש כאלה שמרוויחים 3$ ליום או 8$ ליום ויש כאלה שמרוויחים 30$+ ליום. לאלה שמרוויחים 3$ (=90$ בחודש) זה יספיק לכסות את הוצאות האכסון והדומיין (בד"כ) לאתר. לאלה שמרווחים 10$ ליום (=300$ בחודש) יהיה רווח יפה מאוד לכיס הפרטי. לאלה שמרוויחים 30$+ בחודש (=900$+ בחודש) יש הכנסה טובה* מאוד מדי חודש. הכל תלוי כמובן בתחום האתר שלך שזה בעצם יקבע את הרווחים שתוכל להרוויח, למשל יש פרסומות בתחום X שלחיצה עליהם תרוויח 0.10$ ויש לחיצה בתחום Y שתכניס לך 0.90$ או 2$... זה תלוי בהרבה מאפיינים ואי אפשר לקבוע רווחים עפ"י ביסוס או שאלה כזו מכלילה. * אין כל כך תחרות בשפה העברית (ישראל..קטנה) ולכן הרווחים לא כמו באנגלית (בינלאומי) ששם יש תחרות אדירה על הרבה מאוד תחומים וגם שם קשה יותר להצליח ולהרוויח. בנוגע לתשלום, זה די פשוט: גוגל שולחים לך צ'ק בדואר מדי חודש (15) ויש 2 אפשרויות משלוח: 1. משלוח רגיל - בד"כ מגיע תוך שבועיים-שלוש 2. משלוח אקספרס-מאובטח בעלות של 24$ (יורד מהרווחים שלך) - מגיע בד"כ תוך שבוע. גוגל שולחים צ'ק רק במידה ועברת את סכום המינימאלי שלהם (100$), אחרת הרווחים ימשיכו לחודש הבא כרגיל עד שתגיע ל-100$ אלא אם כן בחרת לעצור את התשלום החודשי. מקווה שהנושא של הרווחים בגוגל אדסנס והתשלום קצת יותר ברורים עכשיו. |
|
22-01-06, 15:01 | # 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
22-01-06, 15:09 | # 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה רבה. ונגיד אני פותח תחרות אתרים אני יוכל להצליח!? |
|
22-01-06, 15:11 | # 10 | ||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יש תוכנות לזה או תשתמש בפנקס הרשימות. אם זה למשל ב-ASP צריך לעשות קידוד גם ב-codepage וגם ב-response.charset. ציטוט:
וזו תהיה בעיה, במיוחד בעברית להצגת הפרסומות וגם פרסומות רלוונטיות. |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|