04-09-15, 15:06 | # 1 |
חבר חדש
|
עזרה עם האתר
שלום. אני חדש בתחום ובגלל ששמתי לב שיש לו פוטנציאל החלטתי להתנסות בו. עוד לא מבין כל כך במושגים ובמה עושים ואיך עושים, ולכן אני פונה אליכם.
ברשותי אתר בשם Buytek.co.il אשר נבנה בוויקס וכרגע יש בו פרסומות של וויקס והוא לא הכי מקצועי מכיוון שזה פיילוט לשלב הבא שהאתר רוצה להשיג. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה בכל נושא - עיצוב האתר, מודעות ורווחים מהם, תוכן האתר, וקידום האתר. כרגע אין ברשותי לשלם על העזרה, אך יש לי הצעה מעניינת למי שמעוניין לשמוע ולעזור. אשמח לשמוע ממכם פה או במייל buytek123@gmail.com תודה מראש , תמיר. |
06-09-15, 00:42 | # 2 |
חבר בקהילה
|
נתחיל מזה שאל תבנה את האתר שלך בוויקס.
תוסיף כותרות כותרות, תגי מטא. עיצוב האתר, תוכן וקידום לא יוכלו לעזור לך כאן. תוכל לפנות לפורום מסחר אם תרצה לבנות אתר חדש קומפלקט ואנשים שם יישמחו לתת לך שירות. אפרופו אתה רוצה ללמוד לקדם בגוגל, קודם תלמד להשתמש בו בחיפוש אחר מידע. |
10-05-16, 15:51 | # 3 |
חבר חדש
|
אני מעוניין לעזור- אם עדיין רלוונטי- תעניין אותי בהצעה שלך במייל: itayverchik@gmail.com
|
24-05-16, 18:12 | # 4 |
חבר חדש
|
אם אתה מתכוון להמשיך ברצינות ולהשקיע, ממליץ לך לפתוח מחדש בוורדפרס. הרבה יותר ידידותי למנועי החיפוש, קל לשימוש, ואפשר למצוא מלא מדריכים לבניית אתר בוורדפרס בגוגל.
הנה מאמר קטן שאולי יעזור לך שמסכם את הדרכים היעילות ביותר להכנסה דרך האינטרנט: כסף באינטרנט - בניית אתר אינטרנט - חפש שם את הקטע של בניית אתר/בלוג. בכל מקרה, הצלחה עם אתר אינטרנט דורשת הרבה השקעה, התמדה ומוטיבציה, בהצלחה. |
23-06-16, 20:49 | # 5 |
חבר בקהילה
|
אהלן, אני בהחלט מוכן לקחת חלק בדבר המעניין הזה, ואשמח "להשתלט" על הנושא של קידום האתר.
צור קשר בפרטי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|