01-01-06, 17:16 | # 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
REPLACE לטבלה שלמה.
יש לי טבלה עם 14+ אלף רשומות ואני רוצה לעשות למספר עמודות מהטבלה REPLACE, אבל בלי לולאה. אני מדבר ישר בטבלה.
אני עובד עם מסד מסוג MYSQL, השאלה שלי האם יש דרך, דרך הממשק של הMYSQLADMIN הזה לעשות REPLACE לטבלה שלמה? והכי חשוב בלי לולאה של הוצאת הנתונים עדכונם ואז להחזיר אותם לטבלה.. אני פוחד מהרעיון הזה חחחח:qqb001:... תודה לעוזרים הנחמדים:qqb007: ועוד משהו, מיצידי שזה יהיה ב PHP, אבל אם זה ב PHP תביאו קוד טוב? חחח כי אני לא יודע PHP\: |
01-01-06, 18:12 | # 2 |
הוסטסניון
|
ללא הוצאת מידע לא ידוע לי.
וזהר לא לבקש קוד כי לא תקבל ניתן לבצע חיפוש לפי פרמטר מסויים דרך הממשק. נסה זאת. בהצלחה.
01-01-06, 18:15 | # 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חחח איףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוףףף
אני בוכה איזה סיוט זהה, אני פוחד לעשות ריפלקס לכל הרשומות שחס וחלילה לא יקרה לי משהו למסד... זה מסוכןןןן.. ואין ללי מה לחפש זה בכל המסד נמצא ואני צריך לרפלקס אותווו. TNX בכל מקרה |
01-01-06, 18:21 | # 4 |
הוסטסניון
|
חחח לא, אתה צריך לסמן את כל הטבלאות ולבחור טקסט לחיפוש וזה יחפש בכל התאים ובכל הטבלאות,
כך אני עושה כאשר צריך לשנות טקסט מסויים למשל כשמשנים שם של אתר חח...
01-01-06, 19:59 | # 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חחח הבעיה אצלי זה שאני צריך לעשות REPLACE למספר תווים מסויימים כי אני רוצה להמיר את המערכת שלי לשיטת getString כדי ליעל אותה כמה שיותר, וכדי שתיפעל הרבה יותר מהררר..
אבל זה דורש ממני לעשות REPLACE לכמה תווים שלא עשיתי להם פעם\::::":::::":: ואני לא רוצה לעשות את ה REPLACE בהוצאת הנתונים כדי שוב ליעל.. עד עכשיו עשיתי אותו שהוצאת הנתונים שזה אדיוטיות גמורה(אני לא אומר שאני אדיוט אני אומר שמה שעשיתי דפוק ). ועכשיו אני רוצה לחפר על מעשי ולעשות את הREPLACE בעדכון ובהכנסת הנתונים..... וזה אומר שצריך לעשות REPLACE למספר אתרים מתוך ה 14+ אלף הרשומות שיש בטבלה של האתרים........ סיוט לא ככה??? |
01-01-06, 20:18 | # 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תפנה אל אנשים בעלי ידע יותר משלי ואפילו בתחום ASP בשביל לעזור לך, אם כך ננעל את האשכול =]
|
|