05-10-05, 00:44 | # 1 |
מ.תיכנות
|
[מדריך] HTML - שימוש בIFrames
אז למה לא אמרת? הנה מדריך קטנטון:
אייפריים נראה בצורה הבאה: PHP קוד:
frameborder width height src name וכמובן עוד הרבה שלא צוינו התכונה הראשונה: frameborder - תגית זאת קובעת את גבול הפריים, על מנת שלא יהיה גבול, ניתן להציב "0" width,height - תכונות הקובעות את אורך ורוחב האייפריים src - הקובץ הראשי שיופיע באייפריים name - שם האיפריים דוגמא לאייפריים: PHP קוד:
עושים זאת בעזרת תכונה target של a. דוגמא: PHP קוד:
מקווה שמדריך זה יעזור לרובכם |
05-10-05, 07:52 | # 2 |
חבר וותיק
|
התג IFRAME לא תקין ע"פ w3
יש איזה תג אחר אבל שכחתי מהו object אני חושב שקוראים לו
05-10-05, 08:13 | # 3 |
מ.תיכנות
|
אתה צודק, אבל אני לא כותב כאן מדריך לתקן, אלא לאייפריימים, אני מקווה בעוד מספר מדריכים, לכתוב מדריך אורך לתקן
|
05-10-05, 13:37 | # 4 |
חבר פורום
|
אייפרים תקני
כדי לעשות את זה בצורה תקנית עושים ככה:
<object data="KTOVET" type="text/html" style="width:100%;height:23px"></object> זה המקבילים של אלה: frameborder - אין, עושים בcss בדף שבתוך הפריים ( html,body{border:0} ) צריך רק לאקספלורר width - אפשר ככה כרגיל, אבל מומלץ בCSS height - אותו דבר כמו width src - מתחלף ל data name - מתחלף ל ID, אם זה בשביל JS אז צריך לעדכן גם שמה. יש גם משהו עם מרגין ששמים על תגית iframe, אין כזה לobject, עושים עם CSS לדף שבפריים ( body{margin:0;padding:0} ) את הtype אפשר לשנות למשהו אחר, למשל לשל תמונה, ואז זה בעצם מחליף את התגית IMG (וזה באמת יהיה ככה בXHTML 2.0) אבל לIE הדפוק עוד יש בעיות עם זה.. אפשר לשים שמה כל TYPE שרוצים, ואם לדפדפן אין בעייה עם הTYPE הזה, זה יפעל.
05-10-05, 14:01 | # 5 |
חבר בקהילה
|
את מי זה מעניין, אם זה תקין או לא?
העיקר שזה עובד טוב. חוץ מזה, אחלה מדריך - יעזור להרבה. |
05-10-05, 14:18 | # 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
Tags |
מדריך html, מדריך למתחילים |
|