הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
14-06-12, 19:56 | # 1 |
מנהל ראשי
דירוג מסחר: (0)
|
[הודעת הבהרה] היי בחור רוצה אוויר?
שלום חברים,
אני מרגיש לאחרונה צורך עז להזכיר כי פורום הוסטס הוא פורום העוסק בתחום ההוסטינג בפרט והאינטרנט בכלל. כפורום בתחומים אלו, אנו מעודדים מסחר בין המשתמשים בתחומים הקשורים באופן ישיר ועקיף לתחומי העניין של משתמשים בפורום: 1. בניית אתרים 2. עיצוב אתרים 3. גרפיקה 4. תכנות 5. שרתים / חומרה נכון, אין כרגע חוק ברור שאוסר מכירה של "דברים" / חפצים שלא קשורים לתחום, אבל אני מאמין שרמת המשתמשים פה גבוהה, ויש הרבה דברים שברור לכולם שאסור לעשות - למרות שאין חוק ברור בנושא שמונע אותם. אז מכיוון שאני לא אמנה את רשימת הדברים המותרים (כי אז יהיו דברים רבים שלא מותרים).. בואו נשמור זאת ברמת ההגיון - אנחנו פורום הוסטינג, כך בעצם, שכל מכירה שאתם מעוניינים לעשות בתחום האינטרנט.. נשמעת לגיטימית. שאר ההצעות? (פלאפונים פרוצים, סולר, מכוניות, נעלים ואוויר לפי קילו) יד2 מחכה - הרישום חינם! שבת שלום |
14-06-12, 22:10 | # 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שבת שלום
14-06-12, 22:39 | # 4 | |
חבר מתקדם
|
אני שמח לראות שיש קצת אכיפה לפחות בפורום... שאשכולות כמו ה "הכפל כספך" ימצאו מקומות שמתאימים לרמת הרציניות של המכירה.
ציטוט:
התחלתי לאהוב את חוש ההומור שלך.
14-06-12, 22:40 | # 5 |
חבר מתקדם
|
תבורך.
סופ"ש מהנה חברים! נראה לי שכדי לאזן קו עם כל סוגי האנשים למינהם שכאן, תידרש כותרת חדשה..
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 14-06-12 at 22:47.. |
14-06-12, 22:41 | # 6 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
דקה לפני/אחרי, יאללללללללללללללללה בלאגן. ובנימה יותר רצינית, מדובר בבדיחה, גם בהודעה למעלה, וגם בחתימה החדשה שלי (אי אפשר לכתוש מעבד XEON לאבקה - זה המצאה שלי ואם מישהו ימציא משהו כזה, אז ראוי שהוא יעניק לי אחוזים).
15-06-12, 08:38 | # 7 | |
הנהלת המערכת.
|
ציטוט:
15-06-12, 19:58 | # 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|