הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
18-01-11, 16:39 | # 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] תחום לקידום אתרים
אני מעוניין לפתוח אתר , אני מתלבט בין התחומים ולכן החלטתי לפנות אליכם ולשאול
את הקהל , ומה אתה מציעים . התחומים שאני מעוניין לפתוח עליהם אתר : לימודים , קידום אתרים , פורום . אני מחפש תחום קל לקידום אבל שהיה גם רווחי , אני מעוניין ללכת על תחום לימודים שיכלול בתוכו גם פורום , אבל אני עדין לא יודע אם זה רווחי . מה אתם חושבים ? איזה תחום הכי כדאי לקחת ומדוע ? תודה רבה , אני מעריך כול תגובה בנושא |
18-01-11, 16:46 | # 3 |
חבר על
|
בקידום אתרים וגם לימודים יש כסף אבל אתה צריך יכולת וניסיון בקידום אתרים .
|
19-01-11, 13:14 | # 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני יודע לקדם עם בעל ניסיון , ולגבי בניית האתר + תוכן אין לי בעיה . יש לי יכולת וניסיון , אבל על איזה תחום ללכת ? |
|
19-01-11, 17:27 | # 5 |
חבר על
|
אם אתה מסוגל אז כדאי לימודים.
יש הרבה אפשרויות בתחום. |
19-01-11, 19:39 | # 6 |
חבר בקהילה
|
|
19-01-11, 22:24 | # 7 |
חבר בקהילה
|
אז אל תקשיב לאותו חבר, כי כנראה הוא לא יודע על מה הוא מדבר (הופה, יצא לי חרוז).
בתחום לימודים וצבא וכל הקשור ללימודי פסיכומטרי יש לא מעט כסף, אם יש לך את היכולת להרים משהו רציני - לך על התחום הזה. |
19-01-11, 22:29 | # 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
19-01-11, 22:33 | # 9 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
19-01-11, 23:53 | # 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
קידום אתרים - יש לך חברות ענק ששנים בשוק - לדעתי לא שווה. פורום - כל יום נפתחים פורומים חדשים, אם יש לך וכסף - לדעתי 3-6 אלף ש"ח (השקעה חד פעמית) יספיקו, כולל הכל, אחסון, תכנות, עיצוב, וקידום. לימודים- זה התחום שלדעתי אתה צריך להשקיע, יש אתרים של לימודים, אבל תמיד, לומדים.. ככה שתמיד יהיה לך קהל יעד.. בכל מקרה, בהצלחה
|
|