הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
31-05-09, 15:35 | # 1 |
חבר מתקדם
|
ראיון שני אחרי צו ראשון
שלום לכולם,
עשיתי צו ראשון היום, כולל מבחנים, בדיקות וראיון אישי. לאחר שסיימתי, בהמשך היום, התקשרו אליי ואמרו לי שיש לי ראיון בתאריך אחר שהם קבעו, אמרתי לאותו אחד שהתקשר שכבר עשיתי ראיון, והוא אמר שזה לא קשור לראיון הזה. נשמע לי קצת מוזר, מישהו אולי יודע מה הסיבה לכך שיש לי עוד ראיון? תודה לעוזרים.
31-05-09, 16:40 | # 2 |
חבר וותיק
|
אולי ראיון ביטחוני?
אין לך ממש מה לדאוג פשוט לך ותראה מה הם רוצים ממך=\ הצבא אולי נראה כאירגון מסודר אבל תכלס יש להם מלא בעיות שם
31-05-09, 18:28 | # 3 |
הוסטסניון
|
יש אינספור ראיונות בצבא, ממש לא מוזר.
31-05-09, 18:55 | # 4 |
חבר מתקדם
|
צריך לעשות :
אימות נתונים בדיקות רפואיות (עד הסוף , זאת אומרת שיהיה לך פרופיל קבוע) מבחן פסיכוטכני ראיון אישי . אם לא עשיתה את כולם או שיש פגם באחד מהם מזמנים אותך שוב . וראיון בטחוני זה לא , זה אתה תקבל רק אחריי שיהיה לך כבר תפקיד .
31-05-09, 22:10 | # 5 |
חבר בקהילה
|
אימות נתונים
בדיקות רפואיות מבחן פסיכוטכני ראיון אישי כמו שרשם Slash בדרך כלל ראיון אישי לא עושים בצו הראשון עושים כמה זמן אחרי זה. שואלים אותך שאלות כמו "כמה חברים יש לך?, מה זה חבר טוב בשבילך?, אתה רוצה קרבי?, מה אתה רוצה להיות בצבא?, אתה מבריז בבית ספר." וכו.. |
31-05-09, 23:30 | # 7 |
חבר מתקדם
|
ראיון אישי כן עושים בצו ראשון , ראיון בטחוני (תחקיר בטחוני) עושים רק אם יש תפקיד שמצריך את זה .
יכול להיות שיש לך איזה ראיון ת"ש או משהו בסגנון , או שהם גילו איזה בעיה בתיק שלך והם רק צריכים להבהיר כמה נקודות , אני לא אתפלא אם הם איבדו את הדף ראיון אישי שלך . אחריי שנתיים+ של הסתובבות בלשכת גיוס בכל מיני ועדות אני כבר ראיתי דברים כאלה .
01-06-09, 05:31 | # 8 |
חבר וותיק
|
ראיון פרט כנראה
|
02-06-09, 21:45 | # 9 |
חבר חדש
|
ראיון טייס יכול להיות או קצונה
|
02-06-09, 22:40 | # 10 |
חבר וותיק
|
כה... טייס טנקים בחיל הים.
זה ראיון פרט מה שנקרא ת"ש. אם אתה צריך אי-אלו הקלות או שילומים יגיע לך כתב מסודר שיהיה כתוב בו מדור פרט. לגביי הטייס - אם זה היה יום סיירות היית כבר יודע מזה
|