הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
27-03-06, 20:40 | # 1 |
חסום
|
איפה כדי לפתוח חשבון בנק
אם זה לא קשור לפה מצטער
אני אני החלטתי לפתוח חשבון בנק הגיע הזמן מישהו מכון לתת קצת הסברים לוקחים דמי טיפול ממני (אני בן 14) ואבא שלי הציעה בישיר...(בנק הישיר) אמממ מישהו מוכן להביא לי קצת הסברים ואיפה כדי אני גר בנצרת עילית ואני בן 14 תודה דן נ.ב אני יודע יש לי שאלות מפגרות אבל אני מעדיף לשאול אותכם מאשר להתחיל לברר פה ולברר שם |
27-03-06, 20:42 | # 2 |
Permanently Banned
|
אהלן דן, שם יפה
פתח בלאומי, אתה לא תצטרך לשלם שום דמי טיפול, תקבל אשראי, לא יעלה לך כסף פעולות וכו'. אחלה בנק (בנק לאומי). |
27-03-06, 20:47 | # 3 |
תודה על תרומתך.
|
אמממ מצטרף לשאלה רק שאני בן 15(עוד 4 חודשים 16- ת.ז יאיי)
27-03-06, 20:48 | # 4 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
בנק הפועלים, חשבון צעיר = ללא עמלות ( כלום ).
רק אם אתה מזמין בנקט (כרטיס להוציא כסף מקספומט) המחיר לביטוח שלו הוא 10 ש"ח לשנה (יורד מהחשבון). קח בחשבון שכרטיס אשראי של בנק לאומי עובד ב-Paypal אם זה חשוב לך.
27-03-06, 21:01 | # 5 |
תודה על תרומתך.
|
ממליץ על לאומי.
אחלה של בנק. |
27-03-06, 21:01 | # 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ו...לי יש מהיום שהייתי בן 14 חשבון וכרטיס כספומט של לאומי, אין עמלות אין כלום..... תגלוש באתר של לאומי יש שם הסברים מפה ועד עולם.... |
|
27-03-06, 21:03 | # 7 |
עסק רשום [?]
|
כל בנק לוקח עמלה מסוימת פה ושם זה לא רציני כמה שקלים בחודש
אבל תלוי לאיזה מסלול אתה מצטרף. תלך עם אבא שלך לבנק מסוים מה שקרוב אליך הביתה או מה שנמצאת רוב המשפחה שלך עדיף ותברר מסלולים ויסבירו לך איזה מסלול הכי משתלם למצב שלך. לדעתי לא ממש משנה איזה בנק. אני אישית בדיסקנוט. |
27-03-06, 21:10 | # 8 |
חסום
|
PAYPAL ממש לא חשוב
אבל מעניין אותי אם אני מקבל VISA ישרא כארט AMERICAN EXPRESS (אני רוצה כרטיס שאפשר להמזין איתו דומיינים ושטויות מהאינטרט שיהיה בינלאומים) אממ פעולים זה דיי נחמד בגלל שזה קרוב לבית סך הכל 3 ק"מ לאומת לאומי שבעפולה אבא שלי בלאומי הראשון (אם זה אותו דבר) מה שהאבתי בישיר אפשר לעשות פעולות מהאינטרט אפשרות זאת גם קיימת בפועלים? ובישיר לוקחים דמי טיפול וכל זה? ועד מתי בפועלים ובישר החשבון ה"צעיר" נשמר 18? איפה שכל המשפחה זה בעפולה ואני 100% לא מתכוון לעשות שם אבא שלי רצה לעבור ל לפעולים שפה בעיר אבל אחרי זה ויתר לא יודע למה הוא גם ככה לא נוגע רק מידי פעם נכנס לשם וזהו |
27-03-06, 21:22 | # 9 |
חבר וותיק
|
יש כרטיסי אשראי לצעירים
זה לא כמו של ה 18+ אני גם צריך לפתוח בקרוב (שלהורים יהיה זמן) כנראה בדיסקונט (כי ההורים שלי יכולים להסיג לי שמה דיל טוב) |
27-03-06, 21:27 | # 10 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
בכל אופן, אתה לא תקבל שום כרטיס אשראי עד גיל 16 או 17 (לא זוכר בדיוק). הכי הרבה שינפיקו לך זה כרטיס כספומט שאיתו אתה יכול רק למשוך מזומנים (אין לך אפשרות לגהץ).
|
|