18-10-14, 13:39 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | תוכן של Steam
היי,
יש לי כרגע 500 USD בחשבון שלי בSteam. אני מעוניין למכור את הכסף הזה דרך משחקים ותוכנות אשר מוצעים למכירה דרך הפלטפורמה, בתמורה ל90% מהסכום המקורי בשקלים ישראלים שיופקדו לחשבון הבנק שלי. לדוגמא, אם לקוח מעוניין לרכוש משחק בשווי 50 דולרים, הוא ישלם עליו רק 45 דולרים (בשקלים ישראלים). למידע נוסף השאירו הודעה כאן או צרו עימי קשר בהודעה פרטית.
18-10-14, 18:53 | # 3 |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון אותו הסיכון שאתה מדבר עליו קיים גם "ברחבי הרשת", כמו שציינת. נוסף על כך אני מבין את החשש שהקונה עלול להרגיש בעת ביצוע הרכישה ולכן אני מוכן לבצע שיחה טלפונית, פגישה או כל דבר אחר אשר ידרש על מנת להבטיח את אמינות העסקה. אין לי שום כוונה לעבוד פה על אנשים אלא רק להמיר את הכסף הוירטואלי שברשותי בכסף אמיתי, ולכן אני מוכן לבצע את אותן העסקאות בעשרה אחוזים פחות מהמחיר המקורי.
18-10-14, 19:02 | # 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אשמח אם תימנע מתגובות נוספות בהקשר זה באשכול, תודה.
19-10-14, 04:30 | # 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הסיכון מופחת משמעותית כשהמוכר והקונה הינם מאותה מדינה וניתן לשוחח על העסקה דרך הטלפון או פגישה של פנים מול פנים. 90 אחוז זה המחיר שאני דורש ככה שלהגיד שזה לא משתלם או מוגזם לא רלוונטי ולא תורם לאף אחד בשום צורה, אם כבר זה רק הורס לי את אשכול המכירה. מי שזה לא משתלם לו או חושב שזה יותר מדי שפשוט לא יפנה אלי אלה לאותם גורמים לא מוכרים ברשת. אין לי שום כוונה להוריד את המחיר ואשמח להימנע מתגובות בנושא זה. תודה.
19-10-14, 20:25 | # 8 |
חבר וותיק
|
אתה מבצע גיפט ואני משלם 90 אחוז?
|