הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
24-05-07, 21:11 | # 1 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
פרסום מודעות טקסט (בסגנון Google) בתחרות אתרים ב-3 ש"ח בלבד למודעה.
ערב טוב,
אתמול העלאתי לתחרות האתרים http://BestSites.co.il אפשרות של פרסום הודעות מלל בעלות מצחיקה וחשבתי שכדאי לשתף אתכם. קצת על שיטת הפרסום מודעות BETA מבוסס על לוח מודעות, שמופיע בראש תחרות האתרים. מוצגות 5 מודעות בראש התחרות, כל מודעה מופיעה למשך חמישה ימים או עד שהיא מתחלפת על ידי מודעה אחרת. המערכת פועלת כך, שניתן לפרסם קישורים, לדוגמא : על מנת לפרסם את הוסטס אשלח את הקוד : הצג (רווח) הוסטס - פורום האחסון המוביל בישראל www.hosts.co.il איך זה עובד ? וכמה זה עולה לי? שולחים הודעת SMS עם המילה "הצג" (רווח) המודעה שלכם למספר 4488 ! כרגע מספר הפלאפון שלכם לא יופיע בתחתית המסך. עלות שליחת ההודעה הינה 3 ש"ח. שימו לב שמודעות בעברית מוגבלות ל-70 תווים או 126 תווים באנגלית. למי מיועד השירות בעלי אתרים - זה בשבילכם ! מספיק שתשלחו תאור קצר על האתר שלכם ומיד אחר כך את כתובתו, ואתרכם יחשף בפני אלפי גולשים! נתונים רבותיי נתונים ! על מנת לבחון את כדאיות הפרסום, אשמח להציג לכם מספר נתונים על התעבורה באתר: בתחרות האתרים BestSites.co.il גולשים 2000-2500 גולשים יחודיים (Unique visitors) מדי יום. בתחילת כל חודש מתאפסת התחרות והכמות מכפילה את עצמה בימים הראשונים של החודש. פרסום מהנה ! www.BestSites.co.il
24-05-07, 21:16 | # 4 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מז"א "או עד שתתחלף ע"י מודעה אחרת"
זאת אומרת שיש סיכוי טוב שאני ישלח את ה-SMS והמודעה תעוף אחרי 20-15 שניות? ואתה יודע שזה סתם לעבוד על אנשים לרשום "המודעה תופיע למשך חמישה ימים" אם זה ככה... כי אתה יודע שזה לא יכול להחזיק יותר מכמה שעות במקרה הטוב.
24-05-07, 21:17 | # 5 |
|
בעקרון זה מוצג רק בגלל שזה בגרסאת בטא כרגע,
העניין הוא שלא אמור להיות כלל מעבר לעמוד הבא וצריכים להיות מוצגים 5 מודעות בלבד, על תפקיד : הקודם - זוכה.
24-05-07, 21:19 | # 6 | |
|
ציטוט:
המחיר הוא זול כי זאת שיטה של כל הקודם זוכה, וזה יכול להיות גם 10 דקות, נכון אבל גם יכול להיות 5 ימים כאשר אף אחד לא יחליף אותך. וקצת נראה לי לא הגיוני שבתוך 5 10-15 דקות יספיקו לפרסם עוד 5 מודעות חדשות והמודעה שלך תעוף משם... שוב הכל בבטא.. נראה איך המערכת רצה ונפעל בהתאם. אגב אני שמח לקבל ביקורות בונות כאלה.
24-05-07, 21:33 | # 8 | |
|
ציטוט:
בכל אופן כבר שקלתי בעבר להעביר את כל תכני הסקס מהעמוד הראשי לקטגוריית הסקס בלבד, ואני מתכוון לעשות את זה בקרוב
24-05-07, 21:45 | # 10 | |
|
ציטוט:
בכל אופן אתה אומר שתוצג מודעה אחת רנדומלית בכל פעם ? מי ירוויח מזה ? עדיף כבר לפרסם דרך smsbanner.net (מוצג אחרי המקום השלישי) באנר ב-10 ש"ח לשבוע. הכל אפשרי פה טקסט, באנרים..... התאמנו את הפרסום באתר לצרכי הגולשים.
|
|