06-04-06, 17:50 | # 1 |
кто ты?
|
[מדריך] PHP - הגנה על דף באמצעות סיסמה
שלום!
היום תלמדו להגן על דף בסיסמה ע"י סקריפט פשוט. אני אכתוב את כל הסקריפט ואז אפרט. PHP קוד:
אז ככה: PHP קוד:
PHP קוד:
HTML קוד:
<form action="<?=$PHP_SELF; ?>" method="post"> <p> <label for="pwd">Password:</label><input type="password" name="pwd" id="pwd /> <br /> <input type="submit" id="open" value="Open Page" /> </p> </form> טופס ההתחברות PHP קוד:
אם נשלח הטופס, בדוק אם הסיסמה מתאימה, אם כן, קבע סשיין, אם לא תודיע למשתמש. HTML קוד:
?> This is protected by pass text. <? הטקסט המוגן... * המדריך לא נבדק, ויתכנו שגיאות * הקודים במדריך אומרים לעמוד בתקן בחדש * כל הזכויות שמורות לקובלנקו איגור. תהנו! |
06-04-06, 17:56 | # 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יפה מאוד! כל הכבוד לך
06-04-06, 17:58 | # 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה מדריך, תודה.
|
06-04-06, 18:04 | # 4 |
תודה על תרומתך.
|
קוד נחמד יותר (מבחינת תצוגה) וגם סגירה של ה<?
קוד:
<?php session_start(); if(!isset($_POST['open'] && !isset($_SESSION['open'])){ ?> <form action="<?=$PHP_SELF; ?>" method="post"> <p> <label for="pwd">Password:</label><input type="password" name="pwd" id="pwd /> <br /> <input type="submit" id="open" value="Open Page" /> </p> </form> <? } elseif(isset($_POST['open'])){ if($_POST['pwd'] == "test"){ $_SESSION['open'] == "1"; } else{ ?> Wrong Password <? } } else{ ?> This is protected by pass text. <? } ?> למרות שלא מצאתי בזה משהו שאני צריך
06-04-06, 18:12 | # 5 | |
кто ты?
|
ציטוט:
וסתם כאלה שאין להם כוח ללמוד PHP. חח. |
|
06-04-06, 18:30 | # 6 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד, אני אשתמש לבדיקה.
אבל למה, המדריך הזה למתחילים כמו שאמרת, בתגובה #5, רשמת בהסברים: אז ככה: PHP Code: session_start(); מפעיל אפשרות שימוש בסשנים, אני אישית, אם הייתי מתחיל ב PHP, לא הייתי יודע מה זה סשן, אשמח אם תסביר, ואם תוכל לערוך. תודה, אבי.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
06-04-06, 18:38 | # 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
06-04-06, 21:16 | # 8 |
חבר וותיק
|
אחלה מדריך
|
06-04-06, 21:24 | # 9 |
חבר פורום
|
למה כתבת? ="<?=$PHP_SELF; ?>"
מה הוא עושה? |
06-04-06, 22:22 | # 10 |
הוסטסניון
|
תודה רבה אחי, אולי למתכנתים מקצועי זה לא מתאים, אך למתחילים זה ממש עוזר, תודה רבה.
אבטחה, מדריך למתחילים, מדריך php |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|