הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
18-08-07, 00:53 | # 1 |
חסום
|
[עזרה]נדפק לי הווינדוס במחשב,או סתם בעיה.
עשיתי סריקה עם האנטי וירוס שלי ומצאתי שיש לי KEYLOGGER,מחקתי אותו ועשיתי לו BLOCK שלא ירוץ עוד פעם.
האנטי וירוס אמר לי לעשות ריסטרט ולסרוק שוב את המחשב בכדי לוודא שKEYLOGGER נמחק. אם לא לעשות את הסריקה בSAFE MODE ואז למחוק אותו. עשיתי Restart למחשב ואז הווינדוס לא עולה! עד עכשיו (עבר כבר שבוע) אני כרגע מוציא את ההודעה הזו מהמחשב הנייד. אני אסביר מזה לא עולה, הוא עולה לברוך הבא אני בוחר במשתמש שלי ואז הוא מראה לי אך ורק את הרקע של השולחן עבודה שלי! בלי איקונים בלי כלום מקש ימני ושמאלי בעכבר לא עובדים אך רק דבר אחד עובד שהוא ctrl+alt+del ומשם אני יכול להגיע לשורת ההפעלה אבל אני לא יודע מה לרשום ומה לעשות. מבקש עזרה דחוף. אני בלי מחשב כבר שבוע אני משתגע כבר חושב להתקין WINDOWS חדש! אבל לפני שאני מתקין אולי אפשר לסדר את זה. אגב הKEYLOGGER הזה היה בתייקיה SYSTEM32 של הווידנוס בתייקיה SYS. טוב תודה לעזורים! |
18-08-07, 01:05 | # 2 |
t tc tcp tcp/ip
|
הצעה שלי... בצע גיבוי לדברים החשובים והתקן מחדש.
אם תזדקק לעזרה מקצועית (תמורת תשלום) צור קשר. אריה אלברג: 0574901530.
18-08-07, 01:11 | # 3 |
חסום
|
איני יכול לעשות גיבוי כי כבר הלך המחשב!
|
18-08-07, 01:21 | # 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
אתה יכול לבצע גיבוי לקבצים.
למערכת הדפוקה אין כל כך טעם לבצע גיבוי מהסיבה שהיא דפוקה. אבל אם יש לך קבצים חשובים ועבודות שטרחת עלייהם ואינך מעוניין שיעלמו יש לך אפשרות לגבות. כמו שאמרתי, אם תזדקק לעזרה מקצועית בתשלום, צור קשר ואגיע עם הציוד הנחוץ.
18-08-07, 03:10 | # 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש לך דיסק של ווינדוס ? אם כן הכנס אותו לכונן ועשה ריסט למחשב, הכנס למסך ה"Setup" על ידי לחיצות ממושכות על מקש הEnter וחכה שהמחשב יכנס לחלון כחול ויהיה רשום למעלה Windows Setup,זה יטען קבצים... אחרי זה יהיה לך שלוש אפשרויות Enter=להמשיך בפירמוט/התקנה R=תיקון Q=יציאה לחץ על R וחכה שמהמערכת תתקן את עצמה, יכול ליהיות שיעזור ויכול ליהיות שלא . כנראה שהוירוס מחק איתו עוד כמה קבצים של הוינדוס, התהליך מתקן את המערכת ומחזיר/מתקן קבצים פגומים ... כשאתה נכנס לCtrl+Alt+Del(מנהל משימות)בלשונית "תהליכים" זה מראה לך תהליך בשם explorer ? תעבור אל הלשונית "יישומים" תעשה משימה חדשה... ותרשום של explorer אם אתה צריך עזרה בתהליך הזה צור איתי קשר אעזור לך בחינם כמובן . שתי שאלות : כמה מחיצות יש לך(בד"כ יש C וD תלוי מה בחרת בהתקנה) כמה ארד דיסקים יש לך אתה צריך את החומר שיש במחשב או שאפשר למחוק אותו ? אשמח לעזור בכל דרך שהי,בהצלחה בר אם אתה מעוניין אני אוכל לעזור לך טלפונים : 0526526876 - אשמח לעזור . ושוב אני מזכיר, אני אעזור לך בחינם ! Last edited by sbarbz; 18-08-07 at 03:17.. |
|
18-08-07, 06:16 | # 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מכיוון שהוא טוען שהוא כן מגיע לחלון הלוגון אין לו מה לחפש באפשרות ה REPAIR. את השאלה הבסיסית אף אחד לא ניסה לשאול: ניסית להכנס למצב בטוח? ניסית מתוך ה TASK MANAGER להפעיל את MSCONFIG ולהפעיל חזרה את מה שביטלת? ניסית להכניס דיסק לכונן, כמו למשל הדיסק של הווינדוס ולראות עם ה AUTOPLAY עובד?
18-08-07, 07:37 | # 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
18-08-07, 07:40 | # 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה מצליח לעלות אותו במצב בטוח?
|
18-08-07, 07:41 | # 9 |
חבר בקהילה
|
בהחלט אופציה.
הבעיה איתה היא שעל מנת לגלות איזה DLL הוא מחפש וחסר לו יש צורך לחבר קארנל דיבאגר ולדעת איך לקרוא את הפלט. לכן יהיה יותר קל להתקין את המחשב מחדש...
18-08-07, 09:24 | # 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
פעולת הRepair דרך הWindows Setup בהחלטת יכולה לתקן גם DLLים
מנסיון , כדי להכנסת למצב בטוח(Safe Mode) : עשה ריסט למחשב ולחץ לחיצות ממושכות על המקשיםF5/F8 תלוי בלוח אם שלך , לאחר מכן יפתח לך חלון שחור עם כמה אפשרויות(תלוי בוינדוס שלך) תחפש Safe Mode, תכנס עליו, זה יריץ לך רשימה של קבצים תחכה בסבלנות איזה חמש שניות ולאחר מכן יפתח בSafe Mode, אם הפעולות האלו יצליחו תודיע לנו ונמשיך משם לפקודות DOs . נ.ב. ציטוט:
לא כל בעיה חייבים לפתור בפירמוט . Last edited by sbarbz; 18-08-07 at 09:30.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|