הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
02-06-09, 18:08 | # 1 | ||
חבר וותיק
|
הסתבכתי.. דרושה עזרה!
יש לי אתר של איכסונים בחינם, ומישהו התחיל אצלי אתר די מצליח, אבל מי שאני מאכסן אצלו (שירות ריסלריים בחינם, אמינים מאוד) סגרו לו בטעות את החשבון.
זה מה שהוא כתב לי: ציטוט:
החצוף רוצה להתלונן עליי (כאילו שיש למשטרה זמן לטפילים כמוהו) בזמן שאני נותן הכל בחינם! שלחתי לו מייל חזרה : ציטוט:
מה אתם אומרים?! מה אני אמור לעשות עם אנשים שחושבים שאני חייב להם משהו? כמובן שאני לא נגעתי לו בחשבון, אבל הוא חושב שכן. כנראה שהחברה שמעליי עשתה את זה. Last edited by uploa; 02-06-09 at 18:12.. |
||
02-06-09, 18:16 | # 2 |
אחראי פורום
|
שוב פעם - אותה תגובה שאני מגיב בכל אשכול כזה,
ובנוסף, אנשים כאן קופצים כל כך מהר. אם על כל זאטוט שהיה "מאיים" עליי ב-"אח שלי עורך דין ואני אתבע אותך", "אני אגיש עלייך תלונה" וכו' וכו' הייתי מקבל שקל? לא היית רואה אותי כאן. אין לו שום זכות, אין שום הסכם.... סתם שטויות של זאטוטים |
02-06-09, 18:19 | # 3 |
חבר וותיק
|
נכון, אבל אני לא רוצה להשאיר לו טעם מר על השפתיים, וחוץ מזה - גם אם המשטרה סתם תתקשר ותפחיד אותי, זה מפחיד אותי (אישית) מאוד.
|
02-06-09, 18:47 | # 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש הסכם ביניכם? יש חוזה? האם זה שירות בתשלום? האם גנבת משהו? על פי הסיפור שלך - חד משמעי לא ! |
|
02-06-09, 19:18 | # 5 |
חבר וותיק
|
כמו שכתבת... שיפנה את הדומיין מהפאנל ניהול וזהו. יתקין אותו במקום אחר.
אל תילחץ מהקטנים האלה. סתם פישרים.
02-06-09, 19:40 | # 6 |
חבר מתקדם
|
שיבוא למשטרה ויגיד "מישהו סגר לי את החשבון באתר , ולא מוכן למחוק את ההפניית דומיין מהחשבון שלי" , אני רוצה לראות את המבט של הפקידה שמה .
עכשיו ברצינות , אם הוא יתבע ואין לך באתר הסכם שימוש שמגדיר את התנאים יכול להיות שהוא יוכל להראות נזק שנגרם לו , אני לא מניח שזה יהיה יותר מ20 שקל , בכל זאת , כמה כבר גולשים יש לו באתר כזה ?
02-06-09, 21:26 | # 7 |
חבר וותיק
|
כן זה ידוע שיש אנשים כאלה.
אל חשש הוא לא יכול לעשות לך כלום. תכתוב לו הודעה שכל מה שהוא צריך לעשות זה לשנות DNS. אם הוא ממשיך לעצבן ולשלוח איימילים שלא מנוסחים בצורה מנומסת פשוט אל תגיב. |
02-06-09, 21:43 | # 8 |
חבר חדש
|
חחחח באמת שאני נקרע מצחוק פה כאלו שטויות במיץ עגבניות לא שמעתי המון זמן! פאקינג חירטוטים!!11!
|
02-06-09, 22:45 | # 9 |
חבר על
|
אל תתייחס לאנשים כמוהו, אנשים שמשחקים אותה מבינים במשהו.
בנאדם לא יכול (חד משמעית) לגשת לתביעה נגדך בלי הוכחות / כנ"ל תלונה או כל משהו אחר - במידה והשירות ניתן בחינם, יש הסכם שירות מפורט ואין ביניכם חוזה, חבל לא לבזבז דלק ולעשות מעצמו צחוק. פשוט תרשום לו את התגובה שלך לעניין, זה הכל - אל תתן יותר מדי יחס. בקיצור, אם הגרסא שלך נכונה.. אל חשש .
03-06-09, 09:41 | # 10 |
אחראי פורום
|
שימו לב, בלי קשר לכל פרטי האשכול, למיטב הבנתי הייתה פרסומת באתר. האם פרסומת נחשבת לתמורה שבגינה ניתן לתבוע?
תחשבו על זה...מחר מישהו פותח שם אחסון, שם פרסומת כחוקי המקום ומעביר חוזים על גבי השרת (מטומטם, אבל נניח), כל החוזים נמחקו עקב סיבה כלשהי, מה יעשה? אגב, אני לא בטוח אם תנאי השימוש באתר בכלל מגינים עליו...כי בגדול לא רשום שם מה קורה במצב הנ"ל (בלי להתייחס לתוכן שבאנגלית שאני לא בטוח עד כמה הוא יכול להחשב מאחר והוא באחזקת גורם חיצוני). המשך יום נעים.
|